Hvor skarp er du i musik - fra David Bowie til The Minds of 99? Her er 10 spørgsmål til musikeksperterne

Lørdag afholdes P6 Beat Rocker Koncerthuset for ottende gang. Test din viden om musikken, der hitter på kanalen, her.

P6 Beat fejrer i år ti års jubilæum. Tag quizzen og se, om du har styr på alt fra David Bowie til The Minds of 99, som hitter stort på kanalen. (Foto: Mike Cameron/Torben Christensen © Getty Images/Ritzau Scanpix)

Du kender måske typen: En, der har høretelefonerne på konstant, bruger hele budgettet på at gå til koncerter og altid er klar på at fortælle (længe!) om sin yndlingskunstner, sine seneste musikopdagelser eller et ikonisk album.

En musiknørd.

Måske kan du selv identificere dig med ovenstående?

I så fald er der god chance for, at du følger godt med på musikscenen i både ind- og udland, både inden og uden for mainstream-genrerne, og har en viden, der rækker ud over toppen af hitlisterne.

Lørdag aften hylder radiokanalen P6 Beat netop musiknørderne og musikken, når den for ottende gang "rocker" DR Koncerthuset - og der er i den grad lagt i kakkelovnen til et ordentligt musikbrag for nysgerrige musikentusiaster.

Her vil nogle af tidens mest toneangivende kunstnere og nye stjerneskud på den danske scene optræde en efter en for et publikum, som ingen anelse har om, hvem de har købt billet til at høre.

Årets program er nemlig ikke offentliggjort. Men det er selvfølgelig intet problem for en ægte musiknørd.

Som opvarmning til koncerten, der sendes live i radioen på P6 Beat og i DR Lyd lørdag fra klokken 19, kan du quizze med herunder og se, hvor langt din egen musikviden rækker.

Tag med på en rejse gennem kanalens favoritkunstneres bagkatalog og navne, der tidligere har spillet til P6 Beat Rocker Koncerthuset, i quizzen her:

Facebook
Twitter