'Jeg fik lavet en tatovering for at blive mere attraktiv i kvindernes verden. Det hjalp ikke en skid!'

Faustix, som er dj og producer, besvimede første gang, han fik en tatovering. Den fik han lavet for kvindernes skyld.

Det gik hurtigt op for dj og producer Faustix, at han ikke kunne optræde med smykker på, fordi han simpelthen mistede dem i løbet af et set.

Derfor er hans mange mørke tatoveringer i stedet blevet accessories, der giver Faustix mulighed for at skille sig ud blandt mængden af dj's.

Mange af tatoveringerne bringer desuden minder frem fra dengang, livet ikke var helt let.

(Foto: Martin Fält © dr)
(Foto: Martin Fält © dr)

- Den første tatovering fik jeg lavet på indersiden af underarmen. Det er mit mellemnavn. Brangstrup. Jeg fik den lavet, da jeg var 19 år, og min første kæreste slog op med mig. Jeg følte, at piger godt kunne lide tatoveringer. Og jeg blev bare altid dumpet af piger.

- Derfor fik jeg lavet en tatovering, for så ville jeg være mere attraktiv i kvindernes verden. Det hjalp ikke en skid! Ha, ha. Men det var derfor. Den er jo tudegrim. Og jeg har da også flere gange tænkt på, om jeg skulle få tegnet den over.

- Jeg besvimede første gang, jeg fik en tatovering, fordi jeg ikke vidste, at det gjorde så ondt. Så jeg gik totalt sukkerkold og skulle bare have noget chokolade, og så hjalp det.

(Foto: Martin Fält © Dr)

- Til at starte med bildte jeg mig ind, at mine tatoveringer omhandlede min hverdag inden for musik. Min tiger på indersiden af underarmen fik jeg lige i den periode, hvor jeg havde en producer-blokade. Vi boede i en lille Vesterbro-lejlighed, og vi havde lige fået et barn. Jeg havde fandeme svært ved at finde den der, 'nu skal jeg lave musik'-følelse. Det er nemmere nu.

Lyt til nummeret 'Crying in the Sun' herunder, mens du læser videre:

- Jeg bildte mig ind, at den symboliserede min indre tiger, der ikke kunne stoppes i sin væremåde. Hvis folk fortæller mig, jeg ikke kan, så fortsætter jeg. Altså jeg oplever rigtig meget modstand i hverdagen, og det gør man jo i takt med, at man har succes.

(Foto: Martin Fält © dr)
(Foto: Martin Fält © dr)

- Efter tigeren kom den på halsen, hvor der står 'AMO'. Den famøse 'AMO'-tatovering. Der var mange medier, der skrev, at det var AMO-stegemargarine. Men det er jo min datters initialer. Allessia Maria Olsen.

- Da jeg fik den lavet, havde jeg kigget lidt på Justin Bieber. I stedet for at lægge mærke til hans musik, så lægger man mærke til hans tatoveringer med hans kors på brystet og hans halstatovering, der går fra øret og ned. Jeg har tænkt meget på også at drage en parallel til min musik, og så kunne jeg godt lide, at den var en form for udsmykning, uden det blev for meget.

(Foto: Martin Fält © Dr)

- Når jeg er ude at spille, kan jeg ikke have ringe og halskæder på, fordi jeg hopper så meget. Der var et tidspunkt, jeg spillede, hvor jeg lige svang armen, og så kunne jeg bare se min dyre ring flyve ud mellem tusindvis af mennesker. Den fik jeg aldrig nogensinde tilbage. Og halskæder filtrede sig altid ind i min manbun.

- Så jeg tror, at jeg fik tatoveringer, fordi jeg syntes, det så sejt ud. Og så var jeg fri for at miste smykker undervejs i mit set.

(Foto: Martin Fält © dr)
(Foto: Martin Fält © dr)

- Så er der mine håndtatoveringer. Jeg har en rose, og jeg har en løve med noget mandala. Jeg ville ikke have, at den skulle være for feminin, men det skulle heller ikke være noget tribal. Jeg fandt hurtigt ud af, at håndtatoveringer betyder, at folk siger: 'excuse me, sir', når man ankommer til USA. Der bliver man hurtigt trukket til side, hvis man har tatoveringer på hænderne.

- Selv mennesker med mange tatoveringer tør ikke få dem lavet på hænderne, for tænk nu, hvis du bliver ansat i et stort firma. Det har jeg da også selv tænkt på. Må jeg godt blive ansat i et pladeselskab den dag, jeg er færdig? Hvor jeg skal sidde til møder med tatoveringer på hænderne og på knoerne og skal lukke aftaler? Hvem ved? Men det er da klart det, jeg skal fremadrettet. Have med musik at gøre.

(Foto: Martin FäŠlt © Dr)

- Det er egentlig lidt sjovt at tænke på, at der er mange af tatoveringerne, der ikke betyder noget som sådan eller symboliserer noget.

- Det er oftest, når der ikke rigtig er noget nyt musik ude fra mig, at jeg får tatoveringer. Der er det, at jeg føler, at der skal lukkes et tomrum, for jeg er en meget flyvsk person. Alle mine tatoveringer er kommet til på tidspunkter, hvor der bare har været stille.

- Og så må jeg sige, at når jeg er ude at spille, så er mange af billederne af mig blevet sejere, fordi der sker noget mere med tatoveringerne. Lets face it, vi ligner jo hinanden alle os dj's, men vores tatoveringer giver os mulighed for at skille os ud.

Facebook
Twitter