Ingen resultater
Sherpa
Rest In Beats
Moody
1/4

Vi præsenterer: Vinderne af KarriereKanonen 2017

De tre vindere af KarriereKanonen 2017 er: Sherpa, Rest In Beats og Moody.

Yeah! Efter en fantastisk finale på KærligHeden i går, hvor alle syv finalister gav den alt, hvad de havde i sig, har juryen nu voteret - og de tre vindere af KarriereKanonen 2017 er fundet!

De tre navne, som kan gå fra Smukfest med titlen som vinder af KarriereKanonen 2o17 er:

Sherpa : Pop behøver på ingen made kun bevæge sig I det lalleglade felt; det er duoen Sherpa et godt bevis på. Carsten Sherpa og Torre Nissen laver dramatisk pop hvor man føler universet åbner sig over én mens man drifter af sted til deres fængende melodier.

Juryen har valgt Sherpa fordi: "I Sherpa ser vi en stjerne af en forsanger i front, som både er modig og mystisk og som vil kunne forløse de helt store sange på de helt store scener".

Rest In Beats : Rezwan Farmi og Sebastian Rønde Thielke laver musik sammen under navnet Rest in Beats. Og det er musik der instantly rør ved ét eller andet i kroppen og man får lyst til både at nikke funky med nakken og lytte efter de poetiske tekster.

Juryen har valgt Rest In Beats fordi: "Rest in Beats går deres helt egne veje og kommer til at kunne gå langt både på indspilninger og live med det kæmpe vokale og kompositoriske talent de besidder."

Moody : Med sin fine soveværelses elektro r’n’b bevæger Moody aka Josefine Moody Øland sig i det skrøbelige felt mellem hjertesorger og forelskelsens rus. Med tanker til både Banks og FKA Twigs for poppens nyt liv i hendes sange.

Juryen har valgt Moody fordi: "Moody har potentialet til at blive en af de popstjerner, som rykker ved grænserne, følelser og inspirerer en generation".

Vinderne er vurderet og udvalgt på baggrund af potentialet og kvaliteten i deres musik samt deres præstation til finalen på Smukfest, men også ud fra deres koncerter på SPOT Festival tilbage i maj samt deres engagement i det overordnede forløb.

Spændt på at høre, hvor fede vinderne lyder?

Lyt til deres musik i playlisten her.

Stort tillykke til alle tre vindere! Og tak for et fantastisk forløb til alle de navne, vi har haft med i år. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

De tre vindere vil nu få tilbudt et unikt og skræddersyet talentforløb hos Bandakademiet, deres egen koncert på Smukfest næste år samt airplay på P3 eller P6 BEAT, når musikken er klar.

TAK FOR I ÅR!

Lyder KarriereKanonen som noget for dig?

Vil du have chancen for at være blandt næste års udvalgte i KarriereKanonen, skal du oprette en profil og en kunstnerside på dr.dk/kanon og uploade mindst ét af dine numre. Alle numre uploadet til sitet mellem 31. januar 2017 og 31. januar 2018 får mulighed for at gå videre i KarriereKanonen 2018.

  • Seneste nyt

    Flere
    --:--
    --:--