Ingen resultater

Mozaík prøvede at modstå sit pop-talent, men fejlede... heldigvis!

Er du vild med den glade og energiske pop som Mø, Fallulah og Oh Land lægger for dagen? Så vil du elske Mozaík!

Der er helt bevidst lagt op til at du skal lytte til fødder og følge dem hvor end de tager dig, når du hører sangen Keep On, fra Moziak, der er Ugens Kanon. Med en takt der er til at følge, selvom det er off beat, og en vokal som føles velkendt, selvom du sikkert ikke har hørt om Mozaík før, så er det her uden tvivl her en kandidat, til et ægte efterårs-popnummer! Det er svært ikke slavisk, at gøre som der bliver sunget ”keep on”, om det det så er at danse, synge med eller skeje ud. For nummeret er med al dens store pop-charme kommet ud af netop al det du ikke kan imodstå.

Linette Damsted der står bag Mozaik på 29 år, laver sammen med sin producer Olle Markensten, pop der er til at forstå, men ikke til at modstå. Nummeret Keep On, er catchy og omkvædet sidder fast efter blot en enkelt omgang. Og lige som omkvædet sætter sig fast i din hjerne, så var det også en vej, som havde sat sig fast i Linette Damsteds hjerte, som hun blev nødt til at følge. Musikken havde hun prøvet at sige nej til, vende ryggen og forsøgt sig med andre jobs og hobbyer, men intet kunne udligne den frihed hun fik i musikken. Så hun vendte hjem igen, og skrev sangen Keep on, der blev et vendepunkt. Sangen handler om netop at hengive sig og acceptere den man er og det an vil, og ikke kæmpe imod. Vi kæmper heller ikke i mod sangen liflige toner og det bør du heller ikke! Så tjek fem (kanon)hurtige spørgsmål ud med Mozaík og lyt til nummeret samtidig.

5 (kanon)hurtige spørgsmål

Hvilket musik-ikon ville du helst lave et collab med, og hvorfor? - Jeg har lige været på sangskrivercampen Music Maker Cowrite/Musikmetropolen. Her var der da nok lige 40 talentfulde folk, jeg godt gad at arbejde lidt med. Både artister, producere og sangskrivere! Sigrid og Astrid S ville heller ikke være dårligt! Eller Daft Punk.. Eller Dua Lipa!! Hun er sgu sej! Du skal på verdensturne, hvilke tre personlige ting tager du med i kufferten? - 1. Bezzerwisser/Koda-udgaven. Jeg skal simpelthen øve mig lidt her for at være med i gamet :D 2. Mørk chokolade. Lindt Excellence med sea salt! 3. Salsasko! Hvilken musik-oplevelse står stærkest i din/jeres hukommelse? - 11-year old Tori Kelly. Hvis live så Cartoons til Grøn koncert. Mest fordi jeg blev sur på en af medlemmerne, da han gik forbi mig på pladsen og hapsede halvdelen af min hotdog i sig. Måske han skulle have en ekstra hotdog med på sin verdensturne. Hvad er det dårligste råd du/i har fået? - Pas! Jeg er optimist. Hvad drømmer du/i om? - Jeg drømmer om at være selvstændig i musikbranchen, men også få del i lønmodtagergoderne. Ahj. Jeg drømmer selvfølgelig om at kunne leve af musikken og arbejde med et hav af dygtige mennesker på kryds og tværs. Måske blive mere politisk i kulturlivet når jeg en dag er rundet de tres. Det vigtigste for mig er friheden til at være kreativ og kunne udtrykke mig. Både gennem musik, men også gennem dans!

LÆS OGSÅ: Hvad er Ugens Kanon?

Mozaík lytter også til...

Udover Mozaíks egen musik, har vi også bedt hende anbefale et nummer fra sitet.

- KIM. Han har fed energi, og man får lyst til at danse! Fed synthlyd han har gang i!

  • Seneste nyt

    Flere
    --:--
    --:--