BÜNNI hjælper dig gennem vintermørket med ægte feel good-indierock

Er du til Flaming Lips og Pavement, vil du med garanti elske Ugens Kanon.

(© BÜNNI)

”A little twist will make it better. I need a little change of weather.” Sådan starter BÜNNI nummeret ‘Change of Weather’ og sparker med de ord til en følelse, som rammer mange, når det begynder at blive mørkt og koldt udenfor.

Der findes mange råd til at håndtere årstidsskiftet væk fra lyset, men at sætte Ugens Kanon på repeat er nok et af de bedre forslag.

Der er nemlig absolut intet mørkt og koldt ved BÜNNIs ’Change of Weather’. Tværtimod er der energi og god stemning hele vejen igennem på det amerikansk-klingende college-rock-nummer, som bølger bare afsted.

BÜNNI, som alene består af Bünyamin Eroglu fra Skive, laver god, gammeldags indierock, der lyder lidt som blandt andre Flaming Lips og Pavement.

’Change of Weather’ er en lækker og relativ simpel produktion med en flerstemmig vokal, der både vækker en følelse af nostalgi og en oplevelse af originalitet. Guitaren stemmer på sin helt egen facon, og det lette riff tilføjer en barnlighed til nummeret, der gør det lyst, umiddelbart og fortrøstningsfuldt.

Vi vil gerne gå vinteren i møde med BÜNNI i ørerne og høre 'Change of Weather' helt frem til, at solen skinner igen.

5 kanon(hurtige) spørgsmål

Hvilket musikikon ville du helst lave et collab med og hvorfor?

- Phil Spector, han skulle producere et album for mig. Jeg elsker hans lyd. “Be My Baby” er måske min yndlingssang. Han er pt. 78 år gammel og sidder desværre i fængsel for mord.

Du skal på verdensturne, hvilke tre personlige ting tager du med i kufferten?

- Jeg rejser kun med håndbagage.

Hvilken musikoplevelse står stærkest i din hukommelse?

- Leonard Cohen. Har set ham 5 gange, men hans koncert i Odense i 2010 på Engen i Fruens Bøge var noget helt særligt. Det var en magisk aften.

Hvad er det dårligste råd, du har fået?

- Der er virkelig mange dårlige råd som f.eks “bare vær dig selv”.

Hvad drømmer du om?

- Jeg har tit mareridt, ret tit om tsunamier. Men nogle gange bliver jeg også jagtet af en dæmon, for det meste den samme dæmon.

BÜNNI lytter også til...

- Jeg anbefaler RÝK med "Young". Gode drenge fra Aalborg, der spiller lækker shoegaze! Har med mit andet band 'Eerie Glue' spillet nogle koncerter med dem. Fan!