Tilbageblik på Moodys finalekoncert fra Smukfest

Se eller gense Moodys debutsingle "Karma" fra Smukfest, hvor hun gav den alt, hvad hun havde i sig for en plads i finalen.

Tilbage i august blev den store finale i KarriereKanonen 2017 afholdt på Kærligheden på Smukfest. De tre vindere af KarriereKanonen 2017 blev Moody, Rest In Beats og Sherpa.

I artiklen her kan du opleve nummeret "Karma" fra den topcharmerende Josefine Moody, hvor hun gav den alt, hvad hun havde i sig for en plads i finalen.

Det har været en vild tid for Moody, siden hun vandt KarriereKanonen. Ugen efter, den 18. august, udgav hun sin første single “Karma” gennem selskabet Universal Music og kort efter fulgte en showcase i Pumpehuset i København. Moody er pt. i gang med at skrive nye sange med flere forskellige producere, og der går ikke længe, før hendes næste single er klar til at blive udgivet.

Den 2. november 2017 supportede Moody sangerinden Anya i spillestedet Vega i København, og hun har lige udsendt sin nye single Taboo. Har du ikke mulighed for at opleve hende i Vega, er der flere koncerter i støbeskeen for Moody, så der skal nok blive god mulighed for at opleve hende live det næste halve år.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk