Tror du, man kan dø af kærlighed? Det gør sangerinden bag Ugens Kanon

Pil står bag Ugens Kanon, der handler om at være så forelsket i én, at man føler, man skal dø.

(Foto: Natasha Penaguião)

- Pil forklarer lige præcis, hvordan kærlighed fungerer - ærligt, inderligt og direkte. Hun synger “tror du man kan dø af kærlighed?” på det her vanvittigt medrivende popnummer, som kunne være Marie Key værdigt. Kære Pil - du skal nok overleve kærligheden, sålænge du skriver så lækre sange om den.

Sådan siger P6 BEAT-vært Casper Bach Hegstrup om Ugens Kanon, der kommer fra den 29-årige sangerinde Pil Jeppesen, der bor på Østerbro i København.

Sidste år var Pil Ugens Kanon med nummeret 'Power (FUVM)' - og nu er hun så tilbage med endnu et sindssygt stærkt nummer, som vi er faldet pladask for og er blevet helt forelsket i.

Nummeret 'Dø Af Kærlighed' handler om at være så forelsket i én, at man føler, man skal dø. At blive så skør i hovedet, at man nærmest bliver til en anden person, der vælter rundt og ter sig tosset. Pil fortæller, at hun har gjort mange pinlige ting i forelskelsens besættelse, og det er lige præcis dét, hun godt kan lide at skrive sange om.

5 HURTIGE TIL PIL:

Hvilket musik-ikon ville du helst lave et collab med, og hvorfor? MEDINA. Jeg har været lidt længe om at nå til at kunne sætte pris på hendes sange. Men nu er jeg kæmpe fan og lader mig inspirere meget af hendes melodier og stemning. Jeg tror, vi kunne lave noget virkelig smukt sammen!

Du skal på verdensturne, hvilke tre personlige ting tager du med i kufferten?Rødt denimsæt, chokolade og en lyd-recorder.

Hvilken musik-oplevelse står stærkest i din hukommelse? Jada på Spot sidste år. OMG. Hun er for sindssyg på ALLE mulige måder. Dén stemme, arh men hvad sker der?! Og så er hun så vild til at sprede kærlighed til alle.

Hvad er det dårligste råd du har fået? Det er et råd, jeg har fået af mig selv. At jeg ikke skulle satse på musikken, fordi det kun skulle være en hobby. Så jeg nåede at blive kvart psykolog, inden jeg besluttede mig for at skrotte uddannelse og gå all in på en musik-karriere.

Hvad drømmer du om? Plain simple: at spille på Roskilde. Bum.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk