Kim Larsens enke takker danskerne: Kim ville selv have råbt 'STOOOOP NU'

Kim Larsens enke og hans seks børn takker på facebook danskerne for den opmærksomhed, der er strømmet familien i møde efter sangerens død.

Kim Larsen sammen med hustruen Liselotte Kløvborg tilbage i 2004 ved Erik Ballings 80 års fødselsdag. (Foto: © Jens nøRgaard Larsen, Scanpix)

Siden det i søndags kom frem, at Kim Larsen var død, har hans nærmeste familie været tavs. Men nu bryder de tavsheden.

Hans enke, Liselotte Kløvborg – hans sidste af tre ægteskaber – har således skrevet en besked på hans officielle Facebook-side, hvor hun under overskriften ’Meddelelse fra Liselotte og børnene’ både sætter ord på sin og familiens sorg og takker omverdenen.

'Man giver ikke en mand blomster'

Liselotte Kløvborg takker blandt andet danskerne for den massive støtte, der er strømmet familien i møde, selvom hun også skriver, at Kim Larsen sikkert selv havde syntes, det var alt for meget i beskeden, som du kan læse herunder:

Jeg og alle Kims seks børn vil herigennem gerne takke dybt for den kæmpe kærlighed, der fra alle steder i landet er strømmet mod min elskede mand og børnenes elskede far. Intet kan hjælpe med at hele den altoverskyggende store sorg der har ramt os, men alle de smukke ord og hilsner, alle de smukke blomster, arrangementerne til ære for Kim rundt i landet og ikke mindst den dybe respekt og den smukke stilhed, der er blevet udvist os foran Kims og mit og drengenes hjem, har varmet os alle og har været meget, meget smukt at opleve. Også selvom Kim selv ville have råbt “STOOOOP NU” for længst, og så tilføjet: “Man giver ikke en mand blomster”. Tak. Kærligst Liselotte

Læs beskeden og de mange kommentarer på facebook her.

Borgere fra Odense har lagt blomster foran den opgang, hvor kim Larsen boede. (Foto: © Carsten Bundgaard, Scanpix)

Kim Larsen sov stille ind søndag den 30. september med Liselotte Kløvborg og hans i alt seks børn, Sylvester, Alice Eva, Molly, Lui, Pelle og Hjalmer ved sin side.

På søndag mindes han ved koncerten ’Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen’ på Rådhuspladsen i København.

Desuden bliver der i dag, fredag, afholdt flere marcher og mindehøjtideligheder rundt om i landet.

Læs om de forskellige arrangementer HER.

0:00