Mø ramte bunden og aflyste koncerter: Der er en frihed i at bekende sine svagheder

Under optagelserne til en musikvideo, gik det op for Mø, at hun var nødt til at trække stikket lidt.

- Jeg havde det bare dårligt. Jeg var sådan syg-agtig. Der vågnede jeg op tit om natten med myldertanker.

Sådan fortæller den danske succes-bombe Mø i vieoen øverst her på siden om dengang, hun skulle skyde musikvideo til hittet 'Kamikaze'.

Med stor succes har Mø lagt Danmark og resten af verden ned med hits som 'Lean On' og 'Final Song'. Men bare fordi, man har styr på musikkarrieren, har man ikke nødvendigvis styr på det, der foregår indeni.

Det fandt Mø altså ud af, da hun optog musikvideo. Hun peger selv på, at problemet kan stamme fra en trang til at gøre alt 110 procent.

- Et af mine store problemer gennem livet er, at jeg gerne vil please alle og sige ja til alt, forklarer hun til radiovært Pelle Peter Jensen i Sovsen på P3.

Godt at ramme bunden

Det endte med, at en veninde måtte skære ud i pap for Mø, som i virkeligheden hedder Karen Marie Aagaard Ørsted, at hun var nødt til at stoppe op og sige nej.

Selvom det naturligvis ikke er en behagelig situation for en ambitiøs sanger at måtte trække stikket aflyse koncerter, kan Mø alligevel godt mærke, at hun har fået noget ud af det, hun har været igennem.

- Nogle gange er det virkelig godt at ramme bunden, så man bare ved, at okay, det her er for meget, og det må jeg tage alvorligt. Der er en frihed i at bekende sine svagheder.

Pelle Peter Jensen introducerer det bedste af det nye inden for den urbane verden igennem interviews, nye sange og DJ sets. Lyt med HER.

Facebook
Twitter