'Nu kan hun få sit liv tilbage': Fans og kendisser jubler over Britney Spears-sejr

Fans og kendisser jubler over, at hendes far ikke længere er værge.

(Foto: © Getty Images)

- Nu kan hun få sit liv tilbage.

Glæden er stor hos 37-årige Emma Knudsen, efter Britney Spears' far, Jamie Spears, er blevet fjernet som popstjernens værge efter 13 år.

Emma Knudsen har været kæmpefan siden 1999 – lige efter 'Baby One More Time' blev et stort hit, som hun selv udtrykker det. Siden har hun været til otte Britney Spears-koncerter i både Danmark og udlandet.

- Det her er den helt rigtige afgørelse. Hun har ønsket at få sin far væk som værge og erstatte ham af en anden indtil november, hvor retten forhåbentligt beslutter sig for at slutte hele værgemålet. Det betyder, at hun får sit liv tilbage. For hun har ikke været sit sande jeg i lang tid, siger Emma Knudsen.

Forandrede sig under værgemål

Til to af de Britney Spears-koncerter, hun har været med til, har hun efterfølgende mødt den amerikanske popstjerne. Første gang var i 2011 og anden gang i 2018, og der var det tydeligt for Emma Knudsen, at Britney Spears var et helt andet menneske i 2018, hvor hun mødte hende i Sverige.

- Hun var ikke glad. Det var under samme turné, som da hun besøgte Skanderborg, hvor alle tænkte, hvad det var for en optræden. Det var så tydeligt, at hun var blevet tvunget til at tage på turné, og at hun overhovedet ikke havde lyst. Hun kunne kun lige smile, når der blev taget billeder under vores møde, siger Emma Knudsen.

Efter deres møde stod flere folk bag værgemålet ifølge hende klar, hvor de spurgte, hvordan det var gået.

- Der fakede jeg og sagde, at det gik rigtig godt. Men det var tydeligt for mig, at der var en kæmpe forskel, fra dengang jeg tidligere mødte hende, fortæller Emma Knudsen.

Her kan du se de to billeder, som Emma Knudsen fik taget i 2011 og 2018:

  • Her er billedet, som Emma Knudsen fik taget sammen med Britney i 2011. (Foto: © PRIVATFOTO)
  • Her ses Britney Spears og Emma Knudsen, da de mødtes i Sverige i 2018. (Foto: © PRIVATFOTO)
1 / 2

Tror på nyt musik

Selvom Britney Spears' videoer på Instagram har ført til diskussioner i internettets kroge om sangerens mentale helbred, så er Emma Knudsen sikker på, at hun er klar til at tage vare på sig selv og blive helt fri af værgemålet.

- Hun skal gøre det, hun har lyst til, og så bliver der forhåbentligt lagt sag an mod dem, der står bag det her. Hun skal have lov til at holde en pause på nogle år, hvis det er det, hun har brug for, men jeg er helt sikker på, at hun vil udgive ny musik. Jeg tror ikke, hun kan lade være med at udgive nyt, siger Emma Knudsen, der også håber, at sagen vil ændre hele måden USA's retssystem behandler andre værgemålssager.

Andre fans fra hele verden jubler også over, at Jamie Spears nu ikke længere er værge. Flere amerikanske fans var taget til retten i Los Angeles for at støtte Britney Spears. En af dem var Alex Lebron.

- Det betyder alt for dem, der er her, sagde han ifølge The Guardian, efter retten havde afgjort, at Jamie Spears ikke længere skulle være værge.

- Dette betyder, at Britney kan være den, hun selv vil være, og om hun vil synge eller ej, sagde han.

Britney Spears-fans stod klar i Los Angeles, da retten besluttede, at Britney Spears' far ikke længere skal være værge. (© Getty Images)

Nelson Saavedra på 27 år havde taget turen tværs over kontinentet fra Boston til den amerikanske kendisby.

- Dette er noget, jeg har set frem til siden 2008, dengang jeg var 14 år… Dette er begyndelsen på retfærdighed i en situation, som aldrig skulle have været sket, siger han ifølge The Guardian.

Kendisser lykønsker Britney Spears

Mange kendisser har også vist deres støtte til Britney Spears efter afgørelsen. Cher skriver på Twitter, at hun har håbet på sådan en afgørelse i fire år, og at hun er mere end begejstret.

Sangeren og skuespilleren Dionne Warwick, der blandt andet er kendt for sangen 'That's What Friends Are For', og som har haft 56 af hendes sange på Billboards Hot 100-listen fra 1962 til 1998, kalder afgørelsen for vidunderlige nyheder.

- Nu kan hun trække vejret. Tillykke, Britney. Nyd dit liv, skriver hun på Twitter.

Britney Spears har også selv lagt en video på Instagram, hvor hun kortvarigt får lov til at styre et mindre fly, med teksten: I den syvende himmel lige nu.

Hendes forlovede, Sam Asghari, har også været på Instagram, hvor han skriver: ”Free Britney! Tillykke !!!!!!!!!!!