Pludselig blev 18-årige Clara Danmarks nye popsucces: Jeg lever et fucking vildt liv

Hun hitter allerede stort, men nu skal der for alvor skub i Claras karriere.

- Fuck, jeg lever et vildt liv.

Ordene kommer fra sangerinden Clara.

Det er blot lidt over et år siden, at hun udgav sin første single, men i dag er Clara ét af Danmarks mest lovende poptalenter.

For selv om den aarhusianske sangerinde kun lige er fyldt 18 år, har hun allerede opnået meget i sin karriere.

Hun udgav sin debutplade for få måneder siden, og hendes sange har allerede fået flere millioner til at trykke på play-knappen.

Nu venter næste skridt i den unge sangfugls musikeventyr.

- Vi er lidt nået til et sted i min karriere, hvor der skal sættes ansigt på mig. Det er sindssygt nice, men det er også fucking uhyggeligt, siger Clara, der også barsler med en ny single.

Det nye nummer er en nyfortolkning af sangen 'Liar', der var med på debutalbummet, og denne gang får Clara modspil fra de britiske brødre Joshua og Ephraim Duncan, der udgør duoen Rosegold.

Lyt til den nye single 'Liar' ft. Rosegold her.

0:00

I det nye år drager det unge popfrø desuden til både Aarhus, København og Odense på en mini-turné, og der kan hun få god brug for den erfaring, hendes allerførste solo-koncert netop har givet hende.

- Denne her gang køber folk jo udelukkende billetter for at se mig. Det er ligesom, at så starter det. I hvert fald live-delen. Så er vi i gang. Det er jo fucking crazy, siger hun.

Se Clara spille sin første - nervepirrende! - solo-koncert nogensinde i videoen øverst.