Popsangerinden Britney Spears aflyser kæmpeshow: Min far var ved at dø

Den amerikanske sangerinde har få uger inden start aflyst sit stort anlagte show i Las Vegas.

Britney Spears gæstede sidste sommer Smukfest. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Om lidt over en måned skulle den amerikanske popsangerinde Britney Spears have stået på scenen i Las Vegas ved det, der skulle have været startskuddet til en storstilet koncertrække i det amerikanske gambling-paradis.

Men fredag aften offentliggjorde sangerinden, at det store show 'Britney Spears: Domination' er aflyst. Det skriver hun i et opslag på sin Instagram-profil.

Aflysningen skyldes, at sangerindens far, den 66-årige James Spears, der i mange år også har fungeret som sin datters værge, har været tæt på at miste livet.

- For et par måneder siden blev min far indlagt på hospitalet og mistede næsten livet. Vi er alle meget taknemmelige for, at han overlevede, men han har stadig lang vej igen. Jeg var nødt til at træffe den svære beslutning at samle mit fulde fokus og energi omkring min familie i denne tid, skriver den 37-årige sangerinde i sit opslag, hvor hun beklager aflysningen.

Hvad Jamie Spears har fejlet eller fejler, har sangerinden ikke meldt ud.

Lyt til Britney Spears seneste single 'Slumber Party' her:

0:00

32 shows planlagt

Koncertrækken - et såkaldt residency, hvor en kunstner optræder fast på et spillested i en længere periode - blev offentliggjort i efteråret og skulle have haft premiere den 13. februar.

I alt 32 shows var planlagt fra februar og frem til august i år, og koncerterne skulle have fundet sted på hotellet Park MGM i Las Vegas.

Sangerinden har de seneste måneder øvet op til showet og har flere gange delt videoer fra prøverne på sine sociale profiler.

Fra 2013 og frem til slutningen af 2017 var Britney Spears allerede fast inventar i Las Vegas, hvor hun optrådte med et lignende show kaldet 'Britney Spears: Piece of Me'. Showet nåede at løbe over stablen hele 248 gange og rundede en indtjening tæt på 900 millioner kroner.

Det er uklart, om det nu aflyste show får premiere senere hen.

Kunstnere som Celine Dion, Lady Gaga og Jennifer Lopez har også haft deres egne faste shows i Las Vegas.

Facebook
Twitter