Popstjerne et år efter terrorangreb: Jeg tænker på jer hver dag

Sangerinden Ariana Grande og den britiske Prins William markerede i går årsdagen for terrorangrebet i Manchester.

Her ses Ariana Grande ved støttekoncerten 'One Love Manchester', der blev afholdt få uger efter terrorangrebet. (Foto: Getty Images © 2017 Getty Images)

I går var det ét år siden, at 22 mennesker blev dræbt efter en koncert med den amerikanske sangerinde Ariana Grande.

Årsdagen for terrorangrebet blev markeret ved en officiel ceremoni i byen Manchester, hvor angrebet fandt sted.

Tilstede ved mindehøjtideligheden, der fandt sted i Machester Cathederal, var blandt andre Prins William og den britiske premierminister Theresa May samt pårørende til ofrene for angrebet.

Her blev der holdt et minuts stilhed for ofrene.

Den britiske premiere Theresa May ses her efter mindehøjtideligheden i Manchester Chatedral ved en mindeinstallation i form af et træ med håndskrevne beskeder til minde om ofrene. (Foto: WPA Pool © 2018 Getty Images)
Også Prins William hængte et håndskreven note på mindetræet i Manchester. (Foto: WPA Pool © 2018 Getty Images)

Også på Albert Square i Manchesters centrum mødte byens borgere op for at hylde og mindes de mennesker, der mistede livet ved angrebet.

Popstjerne sendte sine tanker

Terrorangrebet fandt sted den 22. maj 2017 umiddelbart efter en koncert med den amerikanske popsangerinde Ariana Grande.

En selvmordsbomber detonerede en sprængladning i indgangspartiet til spillestedet Manchester Arena og dræbte i alt 22 mennesker, der havde deltaget i koncerten.

Ariana Grande ses her på scenen til en støttekoncert få uger efter angrebet i Manchester. (Foto: Kevin Mazur/One Love Manchester © 2017 Kevin Mazur/One Love Manchester)

Ariana Grande markerede selv årsdagen for angrebet på Twitter, hvor hun sendte sine tanker til ofrene og de efterladte.

- Tænker på jer alle i dag og hver dag. Jeg elsker jer med alt, jeg er, og jeg sender jer det lys og den varme, jeg kan give jer på denne svære dag, skrev hun i et tweet.

Ariana Grande er lige nu aktuel med singlen ’No Tears Left To Cry’, som netop er inspireret af de tragiske begivenheder sidste år.

0:00

Lige nu kan du se dokumentaren 'Terrorangrebet i Manchester', der fortæller historien om angrebet, på DRTV.

FacebookTwitter