Popstjerne i bitter krig med pladeselskab: Genindspiller kæmpehits i protest

Sangerinden JoJo har genudgivet sine to første albums i protest mod sit tidligere pladeselskab.

JoJo hittede stort med sangen 'Leave (Get Out)' i 2004. Nu har hun genindspillet sangen i protest mod sit tidligere pladeselskab. (Foto: © Getty Images)

Husker du JoJo? Tilbage i midten af 00erne hittede den amerikanske popsangerinde stort med sange som 'Leave (Get Out)' og 'Too Little Too Late'.

Med debutsinglen 'Leave (Get Out)' blev den dengang 13-årige JoJo den yngste sangerinde nogensinde, der scorede førstepladsen på den amerikanske Billboard-hitliste.

Hør hittet 'Leave (Get Out)' fra 2004 her, mens du læser videre:

0:00

Men JoJos karriere har ikke været en dans på roser. Sangerinden, hvis fødenavn er Joanna Noëlle Levesque, har siden slutningen af 00erne ligget i bitter krig med sit tidligere pladeselskab, Background Records.

Læs mere om sagen i faktaboksen herunder:

Grundet kontroversen mellem JoJo og Background Records, valgte selskabet i 2017 at fjerne sangerindens to første album fra verdens største streamingtjeneste, Spotify.

- Mit tidligere pladeselskab har fjernet min musik. Jeg har desværre ingen kontrol over, hvad de gør og ikke gør, skrev JoJo i et tweet, efter hendes musik pludselig forsvandt fra Spotify.

Men nu er der håb for fans af r&b-stjernen.

Sangerinden, der i dag er 28, udgav nemlig for nyligt to komplet genindspillede udgaver af sine to første albums, hvor i alt 26 gamle sange er blevet indspillet med både nye vokaler og instrumentaler.

Også et par af JoJos enkeltstående singler fra senere år er også blevet genudgivet i nye udgaver.

Herunder kan du høre den nye udgave af JoJos debuthit 'Leave (Get Out)':

0:00

- Jeg var så træt af at se mine fans spørge dag ud og dag ind, hvor mit gamle musik var. Det gjorde mig så vred, at jeg ikke var i stand til at give dem det, som de fortjener. Jeg har følt mig ude af kontrol så længe, og jeg var fucking træt af det, skrev JoJo i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun takkede sine fans for at tage godt imod de 'nye' sange.

JoJo udgav i 2016 albummet 'Mad Love' under sit nye pladeselskab, og barsler angiveligt med endnu en plade i det nye år.