Prisvindende rapper og hans kone anklages i nye sager om overgreb: Nægter sig skyldige

Amerikansk politi efterforsker rapperen T.I. og hans kone efter flere anklager om seksuelle overgreb og voldtægt.

Tameka Harris og rapperen T.I. er anklaget af flere kvinder for overgreb og voldtægt. Her er parret fotograferet i 2020. (Foto: Shutterstock © Ritzau Scanpix)

Politiet i Los Angeles har nu efter adskillige anklager igangsat en undersøgelse af rapperen T.I. og hans hustru, Tiny Harris.

Det sker, efter to kvinder fra henholdsvis Los Angeles og Las Vegas har fortalt politiet, at de har været udsat for overgreb, mens de var bedøvet af narkotika af kendisparret.

Talspersonen for politiet i Los Angeles bekræfter ifølge New York Times, at man undersøger anklagerne.

Og det er langtfra de første anklager om overgreb, der de seneste måneder er blevet rettet mod parret.

Allerede tilbage i februar kunne New York Times berette, at de to kvinders advokat, Tyrone A. Blackburn, har kendskab til 11 andre personer, som mener, at T.I. og Tiny Harris har udsat dem for blandt andet overgreb, kidnapning og forceret brug af narkotika. Det skulle være foregået fra 2005 og frem til 2018.

Parret, der har de borgerlige navne Clifford Joseph Harris Jr. og Tameka Dianne Harris, nægter sig skyldige via deres advokat. Desuden kritiserer advokaten politiet for ikke at have kontaktet parret endnu som en del af efterforskningen.

- Selv under antagelsen af, at nogle af anklagerne, som de fremgår i artiklen fra The Daily Beast, er korrekte, lader det til, at Los Angeles-anklageren endnu engang har valgt at være anonym, og derfor forhindre os i at kunne tilbagebevise hendes beskyldninger – eller bare at undersøge dem, lyder det fra parrets advokat, Steve Sadow.

Tameka 'Tiny' Harris and T.I. har et realityshow, hvor man kan følge deres familie. (Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock © Scanpix)

'Nødvendigt at opretholde anonymitet'

Identiteten på den ene kvinde fra Los Angeles, som står bag nogle af de nye anklager, er ikke kendt af offentligheden – og heller ikke af T.I. og Tiny Harris' advokat. Men amerikanske medier skriver på baggrund af en artikel fra mediet The Daily Beast, at overgrebet skulle have fundet sted i 2005.

Ifølge NBC News skulle kvinden angiveligt have drukket af en drink med stoffer, som Harris gav hende, hvorefter hun blev inviteret med på et hotel af parret og udsat for et overgreb.

Politiet i Las Vegas, hvor den anden kvinde har anmeldt sagen, ønsker hverken at udtale sig eller bekræfte anmeldelsen. Men kvinden har tidligere stået frem og fortalt, at hun i 2010 oplevede det samme som kvinden i Los Angeles.

Tyrone A. Blackburn, der udover at være advokat for de to kvinder også repræsenterer flere andre kvinder rundt om i USA, som påstår, at de har oplevet det samme, ser frem til, at politiet kommer i gang med efterforskningen. Men han siger, det er nødvendigt at opretholde kvindernes anonymitet.

- Beskyttelse og sikkerhed for disse kvinder er min største prioritet. At sætte en ende på vold mod kvinder, og særligt kvinder, der har lidt i tavshed i flere år, er min største prioritet. Deres identitet er kendt af politiet, og det er dét, der er vigtigt, siger han.

T.I. er blandt andet kendt for at have modtaget tre Grammy-priser og have samarbejdet med kendte musikere som Pharrell Williams og Rihanna, og parret er anerkendt i det amerikanske rapmiljø. Samtidig har tv-seere på Kardashian-vis kunnet følge parret og deres i alt syv sammenbragte og fælles børn i programmet 'T.I. & Tiny: The Family Hustle' på kanalen VH1.

I februar satte anklagerne mod parret dog optagelserne på pause, skriver CBS News.

T.I. har lavet flere sange med kendte musikere. Blandt andet 'Blurred Lines' med Pharrell Williams og Robin Thicke. (Foto: Earl Gibson III/Shutterstock © Scanpix)
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk