Rapduo overrasket over Danmark: 'Det kunne man aldrig finde på at gøre andre steder'

Siger du ofte "god arbejdslyst"? Det kunne man aldrig finde på i England, mener rapduoen Rosegold.

Man må drikke alkohol til skolefester, og man siger "god arbejdslyst" til kassemedarbejderen i supermarkedet.

Det lyder jo meget normalt i os danskeres ører, men for brødrene Joshua og Ephraim Duncan var det alt andet end det, de var vant til.

Brødreparret er vokset op i England i en religiøs familie, hvor strenge regler og begrænsninger var en stor del af deres liv.

De gik i hjemmeskole, måtte kun høre kristen musik og kendte ikke meget til verden uden for den kristne kirke.

Derfor var de noget overraskede, da de flyttede til Danmark for syv år siden og blev en del af klassetimer og gymnasiefester, hvor der pludselig var helt andre regler, der gjaldt.

Nu har de skiftet salmer og kirkeorglet ud med rapmusik og store scener og har sammen skabt duoen Rosegold. Og hvis man lytter til deres musik og er med dem før koncerter, hvor de altid folder deres hænder og takker Gud, er det tydeligt, at de bestemt ikke har mistet troen.

- Det, vi har taget med os i vores liv, er tillid, håb og en tro på, at vi kan opnå, det vi gerne vil. Så vi har bragt troen med os ind i musikken.

Nu har de udgivet sangen 'Sunshine', som både skal give liv og glade dage til fester, men også har et budskab om, at man skal huske at sørge for andre end sig selv.

Hør om brødrenes opvækst, og hvad der ellers overraskede dem, da de flyttede fra England til Danmark i videoen ovenfor.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk