Rapstjerne bedøvede og røvede mænd: 'Jeg gjorde, hvad jeg måtte for at overleve'

Rapperen Cardi B forsvarer nu sine kontroversielle udtalelser om sin fortid.

Cardi B brød igennem med singlen 'Bodak Yellow' i 2017, og er i dag en af rappens mest populære kvindelige artister. (Foto: Scott Dudelson © 2018 Scott Dudelson)

Rapstjernen Cardi B er kommet i stormvejr, efter en kontroversiel video med sangerinden er begyndt at florere på nettet.

I den tre år gammel video fortæller rapperen, der har en fortid som stripper i New York, hvordan hun tidligere har bedøvet og bestjålet mænd, som ville have sex med hende.

I kølvandet af videoen har Cardi B mødt skarp kritik fra flere kanter, men nu forsvarer hun sine tidligere udtalelser.

- Uanset om det var dårlige valg, så gjorde jeg, hvad jeg måtte for at overleve. Jeg har aldrig påstået, at jeg er perfekt eller kommer fra en perfekt verden med en perfekt fortid, skriver Cardi B blandt andet på sin Instagram.

- Jeg er en del af hiphop-miljøet, hvor du kan tale om, hvor du kommer fra og tale om de dårlige ting, du har været nødt til at gøre for at komme til, hvor du er i dag, skriver hun og påpeger, hvordan andre rappere, ifølge hende, glorificerer vold og drab gennem deres musik.

- Jeg har aldrig glorificeret de ting, jeg talte om i den video, jeg har aldrig nævnt de ting i min musik, fordi jeg er ikke er stolt af det og føler et ansvar for ikke at glorificere det. (…) Jeg har en fortid, som jeg ikke kan ændre - det har vi alle sammen, skriver hun.

I opslaget skriver hun også, at de mænd, hun refererede til i videoen, angiveligt var mænd, hun datede, og at de var 'villige og ved bevidsthed'.

Hør nummeret 'Money' med Cardi B her:

0:00

Sammenlignes med R. Kelly og Bill Cosby

Trods sit forsvar har Cardi B, der tidligere i år vandt en Grammy for sit album 'Invasion of Privacy', alligevel fået kritik på de sociale medier for sine tre år gamle udtalelser.

Ifølge BBC trendede hashtagget 'SurvivingCardiB' på Twitter tidligere på ugen - en reference til den omdiskuterede dokumentar 'Surviving R. Kelly', der omhandlede en lang række beskyldninger mod musikeren R. Kelly omkring seksuelt misbrug.

Nogle internetbrugere har også sammenlignet Card B med komikeren Bill Cosby, der sidste år blev dømt for at have bedøvet kvinder og udsat dem for overgreb.

- Bill Cosby og Cardi B er begge kriminelle i mine øjne. Den eneste forskel er, at den ene er kvinde og populær i medierne lige nu. Hun fortjener samme behandling og straf som ham, skriver Twitter-brugeren AmbitiousHaedyn.

Andre forsvarer Cardi B og mener, at hun bliver forskelsbehandlet i forhold til sine mandlige rapkolleger.

- Folk, der er stødt over, at Cardi B bedøvede og bestjal mænd, da hun arbejdede som stripper, har intet problem med at støtte mandlige rappere som skød mennesker, da de arbejdede som alfons og solgte stoffer, skriver brugeren Sam Kalidi på Twitter.

Cardi B gæster Danmark til sommer, hvor hun giver koncert på årets Roskilde Festival.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk