Sangerinde var 'for tyk' til designerne: Nu hyldes hun på den røde løber

Se alle de flotteste skrud fra den røde løber ved nattens Grammy Awards.

Man skal se godt ud, når man træder ind på den røde løber, og både øjne og kameralinser er limet til én.

Sådan har den amerikanske sangerinde Bebe Rexha det også.

Derfor havde hun inden nattens Grammy Awards sat jagten ind på den perfekte kjole - men det var ikke let for sangerinden at finde en designer, der ville klæde hende på.

Hun var for tyk.

- Mit team har talt med en række forskellige designere, og mange af dem ville ikke klæde mig på, fordi jeg er for stor. Seriøst, jeg er for stor. Hvis størrelse 38 er for stort, så gider jeg ikke bære din fucking kjole, rasede sangerinden i en video på sin Instagram-profil for et par uger siden.

- I siger, at alle kvinder i den her verden, der er en størrelse 38 og op, ikke er smukke og ikke kan have jeres kjoler på. Fuck jer!

Men det lykkedes alligevel Bebe Rexha at finde en Grammy-kjole - kreeret af designeren Monsoori -, og nu hyldes hun på internettet for sit outfit på den røde løber.

Amerikanske Buzzfeed omtaler sangerinden som en 'straight-up queen', mens USA Today kalder hendes kjole for 'en show-stopper'.

Bebe Rexha selv var også pænt tilfreds med sit Grammy-look:

- I ville ønske, I havde klædt min fede røv på, lød det fra sangerinden til Acces Online.

Bebe Rexha var nomineret i kategorien 'Bedste nye kunstner' - men den pris løb sangerinden Dua Lipa med i stedet.

I galleriet herunder kan du se Grammy-aftenens største stjerner på den røde løber.

Lyt til 'No Broken Hearts' med Bebe Rexha her, mens du læser videre:

 • - I ville ønske, I havde klædt min fede røv på, lød det skarpt fra 29-årige Bebe Rexha på den røde løber. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin © 2019 Axelle/Bauer-Griffin)
  1 / 13
 • Cardi B var klædt på til den helt store guldmedalje, og løb da også afsted med sejren for 'Bedste rap-album' for 'Invasion of Privacy'. (Foto: Steve Granitz © (c) Getty images)
  2 / 13
 • Dua Lipa vandt 'Bedste nye artist', men ligner ikke en, der er ny på den røde løber i en gulvlang sølv kjole. (Foto: John Shearer © 2019 John Shearer)
  3 / 13
 • Sangerinden Ella Mai løb med sejren for 'Bedste r&b-sang' med 'Boo’d up'. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin © 2019 Axelle/Bauer-Griffin)
  4 / 13
 • Rapperen Post Malone var iført lyserød fra top til tå. (Foto: John Shearer © 2019 John Shearer)
  5 / 13
 • Den canadiske hjertesmelter Shawn Mendes optrådte til Grammy-showet og var blandt andet også nomineret til 'Bedste pop-album'. (Foto: John Shearer © 2019 John Shearer)
  6 / 13
 • Sangeren Anderson .Paak vandt en Grammy for 'Bedste rap-optræden', men måtte dele sejren med Kendrick Lamar, der også vandt samme kategori - prisen blev nemlig uafgjort. (Foto: Steve Granitz © 2019 Steve Granitz)
  7 / 13
 • Lady Gaga optrådte til det store Grammy-show med nummeret 'Shallow', som hun sammen med Bradley Cooper vandt priser for i kategorierne 'Bedste duet' og 'Bedste sang til et visuelt medie'. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin © 2019 Axelle/Bauer-Griffin)
  8 / 13
 • Ricky Martin, der lige nu er aktuel i Netflix-serien 'The Assassination of Gianni Versace', havde taget sin ti-årige søn Matteo med på den røde løber. (Foto: Lester Cohen © 2019 Lester Cohen)
  9 / 13
 • Camila Cabello var hoppet i denne lyserøde sag i aftenens anledning. (Foto: Amy Sussman © 2019 FilmMagic)
  10 / 13
 • R&b-sangerinden H.E.R. ses sjældent uden sine solbriller, og de blev også på, da hun gik på den røde løber - og senere da hun modtog en Grammy for 'Bedste r&b-album'. (Foto: Jon Kopaloff © 2019 Getty Images)
  11 / 13
 • Den franske musikduo Justice, bestående af Gaspard Augé og Xavier de Rosnay, vandt for 'Bedste elektroniske album'. (Foto: Steve Granitz © 2019 Steve Granitz)
  12 / 13
 • St. Vincent, der under showet optrådte sammen med Dua Lipa, vandt en Grammy for 'Bedste rock-sang' med nummeret 'Masseducation'. (Foto: Jon Kopaloff © 2019 Getty Images)
  13 / 13
Facebook
Twitter