Skør gardin-hat og cowboys i læder: Se de vildeste outfits fra årets Grammy Awards

Gæsterne til Grammy Awards 2020 havde ikke givet den for lidt med påklædningen, da de mødte op på den røde løber.

Skal man sætte en overskrift på de mange outfits til nattens Grammy Awards, må det være: hatte og masker.

Der var nemlig flere af Grammy-gæsterne, der mødte op på den røde løber iført netop opsigtsvækkende hoved- og ansigtsbeklædninger.

Den 18-årige sangerinde Billie Eilish, der i år løb med alle de store priser, havde i aftenens anledning taget en Gucci-maske over munden, der matchede resten af hendes påklædning.

Country-sangeren Orville Peck, der mødte op med sin gode ven Diplo, var som sædvanlig iført en lædermaske med lange frynser og en cowboyhat, hvilket var et valg af hovedbeklædning, der gik igen hos mange af gæsterne til årets største musikfest.

Lyt til 'Bury a Friend' af Billie Eilish her, mens du tjekker de mange outfits fra prisfesten ud:

 • Billie Eilish ryddede bordet og vandt alle de store priser til årets Grammy Awards - mindre end et år efter hun udgav debutalbummet 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'. Her ses hun sammen med sin storebror Finneas, som hun skriver sin musik med. (Foto: Steve Granitz © Getty Images)
  1 / 14
 • Lizzo måtte se sig slået af Billie Eilish i de fleste kategorier, hun var nomineret til, men kunne dog stadig gå hjem med priserne for 'Bedste popsang af en solist', 'Bedste urban-album' og 'Bedste traditionelle r&b-sang'. Hun mødte op på den røde løber i en hvid Versace-kjole. (Foto: Amy Sussman © Getty Images)
  2 / 14
 • Ariana Grande var en af de optrædende til årets Grammys. Hun var desuden nomineret til fem priser, men vandt ingen af statuetterne. Til gengæld shinede hun på den røde løber i et kæmpe skrud fra designeren Zac Posen. (Foto: Steve Granitz © Getty Images)
  3 / 14
 • Lil Nas X indtog den røde løber i et helt pink læder-outfit, der selvfølgelig også indebar cowboyhat og cowboystøvler, som han ofte ses med. Han var nomineret i seks kategorier og vandt for 'Bedste musikvideo' og 'Bedste popsang af en gruppe/duo' for hittet 'Old Town Road'. (Foto: Amy Sussman © Getty Images)
  4 / 14
 • BTS hjalp Lil Nas X med at fremføre streaminghittet 'Old Town Road' under årets prisfest. Den sydkoreanske gruppe har netop annonceret, at deres næste album kommer til februar. (Foto: Emma McIntyre © Getty Images)
  5 / 14
 • Man ved aldrig, hvad man skal forvente af Billy Porter, når han indtager de røde løbere - og til Grammys skuffede han ikke! Outfittet med den særlige hat er allerede blevet et meme, fordi man kunne trykke på en knap, hvorefter frynserne på hatten delte sig som et gardin. (Foto: Steve Granitz © Getty Images)
  6 / 14
 • Hun storhitter lige nu med 'Don't Start Now', og det gjorde Dua Lipa også på den røde løber i sin kjole fra Vivienne Westwood. Hun vandt sidste år prisen for 'Bedste nye artist', og siden er det gået stærkt for den engelsk-albanske sangerinde, som snart udgiver sit andet album. Til maj kan hun opleves i Royal Arena i København. (Foto: Amy Sussman © Getty Images)
  7 / 14
 • H.E.R. med det borgerlige navn Gabriella Wilson var nomineret til fem priser til nattens musikfest og optrådte desuden med sin seneste single 'Sometimes'. Hun vandt dog ikke i nogen af kategorierne. (Foto: Steve Granitz © Getty Images)
  8 / 14
 • Rapperen Tyler, the Creator havde taget sit skiftetøj med i en kuffert på den røde løber. Han klædte nemlig om senere på aftenen, da han skulle optræde med numrene 'Earfquake' og 'New Magic Wand'. Han vandt 'Bedste rapalbum' for 'Igor'. (Foto: Steve Granitz © Getty Images)
  9 / 14
 • Det var ikke kun Lil Nas X, der var hoppet i et cowboy-outfit til nattens prisfest. Det var dj'en Diplo (th.) og countrymusikeren Orville Peck også. Sidstnævnte bar desuden en maske over ansigtet, hvilket er et af hans kendetegn. (Foto: Steve Granitz © Getty Images)
  10 / 14
 • Sangerinden Bebe Rexha fik til sidste års Grammy Awards opmærksomhed, da hun afslørede, at flere designere havde afvist at klæde hende på til prisfesten, fordi man mente, hun var "for tyk". I år havde hun taget et outfit på fra Christian Cowan. (Foto: Amy Sussman © Getty Images)
  11 / 14
 • Jonas Brothers mødte op i matchende outfits til årets Grammy Awards. Gruppen har aldrig vundet en Grammy, men var i år nomineret til 'Bedste popsang af en gruppe/duo' for nummeret 'Sucker'. Det var dog nok mest gruppens yngste bror, Nick (i midten), der løb med mest opmærksomhed, da han under brødrenes optræden havde noget mad siddende mellem tænderne, hvilket resulterede i mange kommentarer på sociale medier. - Så ved I da i det mindste, at jeg spiser mine grøntsager, var Nick Jonas' egen kommentar på Twitter. (Foto: Steve Granitz © Getty Images)
  12 / 14
 • Sangerinden FKA Twigs var i år nomineret til 'Bedste musikvideo', men måtte se sig slået af hittet 'Old Town Road'. (Foto: Frazer Harrison © Getty Images)
  13 / 14
 • Camila Cabello var sammen med sin kæreste, Shawn Mendes, nomineret i kategorien 'Bedste popsang af en gruppe/duo' for sangen 'Señorita', der var den mest streamede sang på Spotify i 2019. Hun var i en kjole fra Versace og en diamanthalskæde til den nette sum af over 13 millioner kroner. (Foto: Frazer Harrison © Getty Images)
  14 / 14