Smukfest klar med 9 nye navne: Stjerne-dj og britiske hitmagere spiller i Bøgeskoven

Festivalen i Skanderborg er klar med ni nye navne til årets plakat, heriblandt dj’en Martin Garrix.

Dj'en Martin Garrix er bare 22 år, men har allerede taget verden med storm. Her ses han under en optræden i Hyde Park i London. (Foto: Brian Rasic © Getty Images)

En superstjerne bag dj-pulten oppe på Bøgescenen, tusindvis af begejstrede fans med hænderne i vejret og farvestrålende lys ud over skoven.

Sådan bliver scenariet med sikkerhed, når Martin Garrix til sommer spiller op til fest på Bøgescenerne på Smukfest.

Den 22-årige dj har i hvert fald masser af hits at tage af til at sætte fut i festivalgængerne – heriblandt den nye 'Ocean' med Khalid, 'Scared To Be Lonely' med Dua Lipa og 'In The Name of Love' med Bebe Rexha, som du kan høre her:

Men den hollandske dj-stjerne er ikke eneste nye navn på programmet, oplyser Smukfest.

Også den britiske trio Clean Bandit, der laver dansevenligt pop, kigger forbi Bøgeskoven. De har blandt andet samarbejdet med kendte navne som Demi Lovato, Zara Larsson, Sean Paul og Anne-Marie.

Derudover kommer det amerikanske rockband 30 Seconds To Mars – med filmstjernen Jared Leto i front – og Nashville-søsterduoen Larkin Poe også til Skanderborg.

Danske stjerner på Smukfest

Men ingen Smukfest uden en masse populære navne fra den danske musikscene.

Til sommer kan man derfor også opleve Phlake, Christopher, Hjalmer, Karl William og Skanderborgs eget bysbarn Peter Sommer & Tiggerne.

Festivalen, der efterhånden er kendt for at kunne melde udsolgt på ingen tid, slog i december sin egen rekord og solgte samtlige partoutbilletter på lidt over en time.

Dengang havde Smukfest tilmed kun offentliggjort få navne – heriblandt Lukas Graham. Der er dog stadig ledige endagsbilletter.

Smukfest, der fylder 40 år til sommer, finder sted fra den 7. til den 11. august.