Stormer frem på den danske musikscene: 'Han tør udfordre, hvordan popmusik skal lyde'

Den danske kunstner Vera står bag et af årets største hits i Danmark.

Har du været i nærheden af hvilken som helst højtaler i løbet af 2019, har du med stor sandsynlighed også hørt Lord Siva og Veras monsterhit 'Paris'.

Men selvom makkerparret har haft årets måske største hit, så bukker Vera ikke under for et forventningspres om at skulle toppe sig selv med det nye nummer 'Oh My God', der også er blevet til i samarbejde med Lord Siva.

- 'Paris' er én ting, og 'Oh My God' giver bare projektet noget andet, lyder det fra produceren, der stormer fremad på den danske musikscene.

Vera er et af tidens største musikalske talenter og har da også arbejdet sammen med navne som Mø, Off Bloom og Soleima. Og P3's musikchef, Mathias Buch, er ikke bange for at løfte sløret for hemmeligheden bag Veras evner til at skrue et hit sammen.

- Han har først og fremmest et kæmpe og meget melodisk popøre. Han tør, inden for en ret veldefineret ramme, være skæv og udfordre, hvordan popmusik også kan lyde i 2019.

- Det balancerer helt overlagt ofte på kanten af en lidt corny æstetik, men det stikker ud, har karakter og er – vigtigst af alt – ofte noget, der er godt skrevet og hænger fast, siger Mathias Buch.

Se interviewet med Vera øverst i artiklen og få historien bag hans og Lord Sivas nye hit 'Oh My God'.

0:00