Thor fra Citybois: Det mest forfærdelige er at føle mig alene

Den unge popstjerne vil være bedre til at sætte pris på sit eget selskab - uden at føle sig alene.

For tre år siden meldte de sig til 'X Factor' som en joke, blev lynhurtigt megapopulære og har siden lavet hits på både dansk og engelsk, som de har sunget på scener foran tusindvis af skrigende teenagepiger.

Nu er Thor Farlov og Anthon Edwards fra Citybois blevet voksne, og i en hverdag, der også pludselig står på regninger, køretimer og en ambition om at tage mere kontrol over karrieren, vil 19-årige Thor Farlov samtidig gerne være bedre til at slappe af i sit eget selskab uden at føle sig alene.

- Det mest forfærdelige, jeg kan føle, er at føle mig alene. Jeg er totalt et menneske, der skal være sammen med folk. Jeg skal hele tiden have en aftale, jeg skal hele tiden være sammen med en. Ellers føler jeg, at ingen kan lide mig, siger Thor Farlov i DR3-serien ’Fra Bois til Mænd’, der har premiere søndag den 7. oktober.

Øverst i artiklen kan du se et klip fra serien, hvor Thor Farlov fortæller, at ingen må forbinde ham med at have nedtur på, og at han vil være bedre til at sætte pris på at være alene.

Lyt til Citybois' nummer 'Glemme mig' herunder:

0:00
Facebook
Twitter