Verdensstjerner står i kø for at hylde 'Game of Thrones' på nyt album

Nyt album med 17 originale sange inspireret af successerien er netop udgivet.

Albummet er et genre-mix med alt fra The Nationals indierockede 'Turn on Me' til A$AP Rocky og Joey Bada$$' hiphop-bidrag 'Too Many Gods'. (© HBO Nordic)

Om du selv ser med, eller om du er den eneste person i din omgangskreds, der aldrig er hoppet ombord på middelalder-fantasyserien, så er du med stor sandsynlighed klar over, at den allersidste sæson af tv-serien 'Game of Thrones' netop er begyndt.

For siden første afsnit tilbage i 2011 har serien vokset sig til et massivt populærkulturelt fænomen.

Torsdag nat dansk tid udkom så albummet 'For the Throne', som er et samarbejde mellem HBO og pladeselskabet Columbia, hvor nogle af tidens store musikstjerner har produceret originale sange inspireret af netop den sidste sæson af serien.

Albummet er spækket med stjerner som A$AP Rocky, Ellie Goulding og Matt Bellamy fra Muse. De medvirker alle på en original sang og har ladet sig inspirere af det iskolde drama, der udspiller sig i Westeros.

Det betyder også, at albummet er et genre-mix med alt fra The Nationals indierockede 'Turn on Me' til A$AP Rocky og Joey Bada$$' hiphop-bidrag 'Too Many Gods'.

The Weeknd som Jon Snow

Sam Harris, frontmand i bandet 'X Ambassadors', der også optræder på albummet, har været med til at skrive otte af albummets sange.

Blandt andet sangen 'Power is Power', som udføres af SZA, Travis Scott og The Weeknd, og som udkom to dage forud for selve albummet.

0:00

Netop kunstneren The Weeknd er Sam Harris særligt begejstret for.

- The Weeknd er den mystiske mand fra nord i Canada, som synger en sang, der nemt kan relateres til Jon Snow, kongen af Norden, udtaler han til mediet New York Post.

Sam Harris er selv stor fan af serien og var derfor ikke ramt af skriveblokade, da han blev bedt om at skrive sangene.

- De dramatiske elementer i serien er så lette at skrive sange til. Det handler om kærlighed, død, forræderi, hævn, magt, længsel og loyalitet, forklarer han.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter