Volbeat er ustoppelige: Brager ind i toppen af hitlisterne i udlandet

Volbeats nye album, 'Rewind, Replay, Rebound', stormer frem på flere europæiske hitlister.

Volbeat har flere gange ligget nummer et på de udenlandske albumhitlister. Nu gør de det igen. (Foto: Per Ole Hagen © Getty Images)

Det danske metalband Volbeat ser ud til at være ustoppeligt.

Gruppen, der har Michael Poulsen i front, går nemlig i denne uge direkte ind på syvendepladsen på den britiske albumhitliste med deres nye album 'Rewind, Replay, Rebound'.

Så høj en placering har Volbeat aldrig nået før på den ellers svært tilgængelige britiske hitliste.

Desuden er bandets nye album strøget ind i top fem på albumhitlisterne i Holland, Sverige og Norge og på en førsteplads i Belgien og Tyskland.

Det er tredje gang, at et af Volbeats album topper den tyske hitliste, således nåede også 'Outlaw Gentlemen & Shady Ladies' fra 2013 og 'Seal the Deal & Let's Boogie' fra 2016 toppen af listen i et af verdens største musikmarkeder.

Lyt til 'Leviathan' fra Volbeats nye album, mens du læser videre.

0:00

Flere medier droppede anmeldelse

'Rewind, Replay, Rebound', der blev udgivet den 2. august, kom ellers til verden midt i lidt af en mediesuppedas.

Flere landsdækkende medier herhjemme valgte nemlig at lade være med at anmelde albummet, fordi Volbeats musikselskab, Universal Music Denmark, nægtede at sende anmeldereksemplarer til Ekstra Bladet og metal-sitet Devilution.

Både Ekstra Bladet og Devilution mente, at de blev udelukket på grund af tidligere kritiske anmeldelser, og det førte til, at størstedelen af dansk presse helt droppede at anmelde albummet.

BT valgte dog at anmelde albummet, men gav det kun tre ud af seks stjerner og kaldte det 'lidt ensformigt' og 'skuffende'.

Volbeats forsanger, Michael Poulsen, under en koncert i São Paulo i Brasilien i 2018. (Foto: Mauricio Santana © Getty Images)

Store i USA

Lidt bedre ser det ud i den britiske avis The Guardian. Her skriver anmelderen, at selvom albummet ikke er revolutionerende, så lyder 'Rewind, Replay, Rebound' i hvert fald ikke som et sidste pip fra det danske band.

Volbeat, der i øjeblikket er i fuld gang med at turnere i USA, har med sine to forrige album nået top ti på verdens vigtigste og mest anerkendte hitliste, den amerikanske Billboard-liste. Om det også lykkes i denne omgang, vil vise sig i den kommende uge, når listen bliver opdateret.

Her bliver det også afsløret, om de for sjette gang i karrieren går nummer ét herhjemme.

FacebookTwitter