Yngste nogensinde: Ung superstjerne står bag temasangen til den nye James Bond-film

18-årige Billie Eilish har fuld fart på karrieren, og nu får hun altså også 007 på cv'et.

Billie Eilishs debutalbum 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?' endte som det bedst sælgende album i USA i 2019. Succesen ser ud til at fortsætte ind i 2020, hvor hun skal levere temasagen til den nye James Bond-film. (Foto: Mike Blake © Scanpix)

Ingen James Bond-film uden en storslået temasang.

Og når den kommende film i serien om agent 007, der har titlen 'No Time to Die', rammer biograferne til foråret, bliver den akkompagneret af en sang skrevet og sunget af den 18-årige verdensstjerne Billie Eilish.

Det har hun selv annonceret på Twitter.

Billie Eilish har skrevet sangen med sin storebror Finneas. Det vides endnu ikke, hvad sangen kommer til at hedde, eller hvornår den rammer streamingtjenesterne.

Med sine blot 18 år bliver Billie Eilish den yngste nogensinde, der får æren af at levere tonerne til én af de legendariske agentfilm.

Lyt til hendes hit 'Bad Guy', mens du læser videre:

- James Bond er den sejeste filmfranchise, der nogensinde har eksisteret. Jeg er stadig i chok, udtaler Eilish i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af hendes sangskrivertjans.

Filmens instruktør, Cary Joji Fukunaga, glæder sig i samme pressemeddelese over, at det netop er Eilish, der skal levere temaet til den 25. film om den britiske agent.

- Jeg er kæmpefan af Billie og Finneas. Deres kreative integritet og talent er enestående, og jeg kan ikke vente på, at publikum skal høre, hvad de har lavet – et friskt nyt perspektiv.

Tidligere har både Adele og Sam Smith skrevet temasange til Bond-filmene, og de vandt faktisk begge en Oscar for 'Bedste originale sang' for henholdsvis 'Skyfall' og 'Writing's on the Wall', som udkom i forbindelse med Bond-film nummer 23 og 24.

Fortsætter succesen

Eilish ser dermed ud til at fortsætte succesen langt ind i 2020.

I det forgange år har hun høstet enorm succes med sit debutalbum 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?', hun har optrådt i Danmark og har blæst til klimakamp ved at gøre sin kommende verdensturné 'så grøn som muligt'.

I den nye Bond-film har Daniel Craig for sidste gang hovedrollen, og filmen er blandt andet blevet indspillet i Norge, hvor det norske filminstitut har givet 47 millioner norske kroner i statsstøtte - det svarer til 36 millioner danske kroner.

'No Time to Die' får dansk premiere 2. april.