Du er her: dr.dk > Netbutikekstra > Dramaturgi: TV

De levende billeders dramaturgi Bind 2: TV
Dramaturgi kan defineres som læren om at skabe indlevelse, oplevelse og spænding gennem historier fremstillet i lyd og levende billeder.

Dette bind gennemgår principperne i tv-fortællingernes dramaturgi – fra korte nyheder til timelange dokumentarer, fra oplysende magasiner til docusoap og reality-underholdning.

Hvordan producerer man en tv-nyhedshistorie som gør indtryk og huskes - uden at troværdigheden går fløjten? Hvad skal der til for at gør-det-selv-programmer interesserer langt ud over sin målgruppe? Hvordan kan tung journalistisk research omsættes til afslørende og fængende tv-programmer? Hvad skal der til for at abstrakt viden kan blive til levende og engagerende tv-fortællinger? Hvad er forskellen på underholdende ”feel good”- og ”feel bad”-formater? Hvad kræves af et ordentligt tv-koncept?

Disse og mange andre spørgsmål kan man finde svar på her i det andet bind af ”De levende billeders dramaturgi” – som på grundlag af et utal af programanalyser gennemgår det dramaturgiske register som står til rådighed for folk der producerer tv.


Bogen kan købes i DR Netbutik

Pris: 349 kr

DR Multimedie - kontakt os