Du er her: dr.dk > Netbutikekstra > Interview for journalister

INTERVIEW FOR JOURNALISTER

– Det jeg spørger om, er: Hvad sker der med din ankesag, hvis du ikke får lov til at afsone straffen i D anm ark?

”Jeg regner bestemt med – og mine advokater regner med – at det her spørgsmål kan løses [...]”.

– Du svarer stadig ikke på mit spørgsmål ...

"Altså: Anken [af min straf] fandt jo sted automatisk – og du må forstå, at dér hvor jeg accepterer straffen, da sidder jeg her i København. Og så meddeler jeg mine advokater, at jeg ikke agter at anke straffen [...]”.

– Lad mig så spørge dig på en anden måde: Hvis du ikke får lov til at afsone straffen her i D anmark, betyder det så, at du opretholder ankesagen?

Uddrag af interview med finansmanden Klaus Riskær Pedersen i Profilen på DR1


Bogen kan købes i DR Netbutik

Pris: 299 kr

”Interview for journalister” er en bog om at stille spørgsmål. Om at få svar. Og om at sikre et maksimalt udbytte i den givne situation, når den næste deadline hastigt nærmer sig.

Bogen henvender sig til journalister i alle medier. Og til alle, som i teori eller praksis beskæftiger sig med interview.

Med afsæt i et væld af aktuelle eksempler fra både elektroniske og trykte medier øser Kurt Strand af sin viden og erfaringer – fra den første spæde idé over planlægning og research til gennemførelse af det endelige interview.


Om bogens forfatter
Kurt Strand, f. 1955.

Uddannet på Journalisthøjskolen i Århus 1980. Skrivende journalist indtil 1985, derefter radio- og tv-interviewer i DR, bl.a. Profilen på DR1 fra 1997. Siden 1991 underviser i interviewteknik i og uden for DR. Forfatter til bl.a. ”Spørg bedre”, 1998 og ”Journalismens meningsløse ulidelighed”, 2000.

DR Multimedie - kontakt os