1212 - send dit tip til DR Nyheder

1212 er nummeret til DR Nyheder, hvad enten du vil tippe os via din mobil, mail eller telefon.

Hvis du vil sende et billede til DR Nyheder fra din mobil skal det sendes til 1212 og du skal starte med "n" (for nyheder).

1212 er indgangen til DR Nyheder - lige meget om du vil sende os billeder, tekst, filer eller vil ringe til os med et tip om en historie.

Tip os på mobil

Hvis du vil sende os et billede eller et hurtigt tip på mobil, skal du sende det til 1212 og skrive "n" (for nyheder) i emnefeltet.

Har du en lille video, gør du ligesådan. Send videoen til 1212 og skriv "n" (for nyheder) i emnefeltet. Bemærk, at videoen ikke må fylde mere end 300 kb.

Bemærk. Det koster almindelig SMS-takst at sende til 1212.

Tip os pr. mail

Vores mailadresse er 1212@dr.dk. Her kan du vedhæfte både billeder, dokumenter og videofiler, hvis det er relevant for DR Nyheder. Husk at skrive en kort beskrivelse af, hvad det er, du har vedhæftet i din e-mail.

Tip os pr. telefon

Hvis du vil ringe til DR Nyheder, kan du gøre det på telefon 7030 1212.

Her kan du hurtigt tippe os, hvis du ved noget, som du tror, at vi kunne være interesseret i på vores website, eller i radio og TV.

Hvad er DRs betingelser?

Når du indsender et billede til DR, accepterer du samtidig, at DR nu og i fremtiden kan anvende dit billede på alle måder og i et hvert eksisterende eller fremtidigt medie under DRs kontrol.

Dit billede vil ikke blive videregivet til tredjemand, men det kan indgå i programmer mv., som sælges eller på anden måde overdrages til tredjemand.

Fotografen vil med navn blive krediteret for billedet.

Du accepterer, at du ikke har krav på betaling ved DRs anvendelse af dit billede, ligesom du indestår for, at billedet ikke krænker andres rettigheder.

Facebook
Twitter