Årets pressefoto 2006/07

Pressefotografforbundet har i dag kåret Årets Pressefoto. Her kan du se, hvilke billeder forbundet mener er de bedste i for eksempel kategorierne nyhedsbillede og sport.

  • Brystkræft er i voldsom vækst over hele verden. Hver niende danske kvinde får brystkræft. For de ramte kvinder er det en ofte starten på en ensom tur gennem angst, smerter og svære behandlinger. (Foto: Sigrid Nygaard © Scanpix)
  • Christiania fylder 35 år og fejrer fødselsdagen i højt solskin med massivt besøg og alternativ pool. (Foto: Linda Henriksen © Scanpix)
  • Muhammeds indtog i Vesten, Europa og Danmark er lige så meget hverdag og fest som krig. Muslimerne er der, ved busstoppestedet, på stranden og blandt studenter på havnerundfart. De arbejder på deres eget og dermed nationens og alles liv dagligt. (Foto: Linda Henriksen © Scanpix)
  • Lørdag d. 8. oktober 2005 om morgenen blev Kashmir ramt af et jordskælv så kraftigt, at de kunne mærkes fra Delhi i Nord-Indien til Afghanistans hovedstad Kabul og langt ned i Pakistan. Over 86.000 mennesker mistede livet i den pakistanske del af Kashmir. (Foto: Charlotte Oestervang © Scanpix)
  • Selvom man spiller i anden bedste række er fodbold stadig ikke for sjov. Peter Sand, fra AGF, fortæller Lyngbys Dalibor Gotovac, hvad han mener om hans sene tackling... (Foto: Morten Flarup © Scanpix)
  • I udkanten af Bangkok ligger bokseskolen Petchsiri Gym, her bor 28 børn og unge i alderen 11 til 19 år. Alle drømmer de om at bokse sig ud af fattigdommen. Mange af thaibokserne har boet på Petchsiri Gym fra otte års alderen. (Foto: André Thorup © Scanpix)
  • Dave Gahan optræder med Depeche Mode i en fyldt Parken foran tusindvis af dedikerede fans. I et splitsekund fanges han mellem to lys og af fotojournaliststuderende Kaare Smith. (Foto: Kaare Smith © Scanpix)
  • Alt for mange mennesker. Alt for lidt plads. Sekund for sekund bliver vi flere og flere mennesker på jorden. Fra at være 6,5 milliarder i dag forventes vi at blive ni milliarder mennesker inden 2050. Fødeafdeling på Dr. Jose Fabella Memorial Hospital i Manila. Uvidenhed om prævention er hovedårsagen til Filippinernes overbefolkning. (Foto: Mads Nissen © Scanpix)
  • Gadekampe hærgede Nørrebro. Flere hundrede maskerede demonstranter bragede lørdag eftermiddag d. 16. december sammen med politiet i protest mod salget af Ungdomshuset på Jagtvej 69 i København. (Foto: Carsten Sjejberg © Scanpix)
1 / 9
Facebook
Twitter