Årets ti mest læste artikler

Artiklen om terrorbomberne i London den 7. juli blev årets mest læste. Ellers præges listen af de danske savnede efter tsunamien i 2004, forårets folketingsvalg og vinterens storme.

Få dage efter terrorbomberne i London offentliggjorde det britiske politi fotos af de formodede gerningsmænd.

Torsdag morgen den 7. juli eksploderede et antal nøje koordinerede terrorbomber i Londons transportsystem og lammede storbyen. Artiklen om terrorbomberne blev årets mest læste - 252.549 gange blev artiklen hentet frem på en computer.

Ellers kan der skrives tre stikord til listen over årets mest læste artikler: Tsunami, folketingsvalg og vintervejr.

De savnede danskereDen 2. januar tog rigspolitiet det usædvanlige skridt at offentliggøre en liste med navnene på de danskere, som fortsat var savnet efter flodbølgen i Sydøstasien.

Det viste sig, at mange fejlagtigt var opført som savnede, så antallet af navne på listen svandt hurtigt efter offentliggørelsen. Rigtig mange af dr.dk/nyheders læsere fulgte med i arbejdet med at få indsnævret listen.

VejretDet danske vintervejr har også sat sit præg på listen over de ti mest læste artikler. En storm i januar, som havde orkanstyrke i Vestjylland, kostede fire mennesker livet. To snestorme i februar skabte kaos i trafikken.

Folketingsvalget og ministeren der gikFra det politiske Danmark optræder to sager på listen over årets mest læste artikler: Det folketingsvalg, som statsminister Anders Fogh Rasmussen udskrev den 18. januar til afholdelse den 8. februar og sagen om forbrugerminister Henriette Kjær.

Efter flere ugers presseomtale af hendes privatøkonomi og ikke mindst stort rod i den tog hun konsekvensen og gik af.

Årets mest læste artikler:

(Tallet i parentes angiver, hvor mange gange artiklen har været vist)

Facebook
Twitter