BILLEDER Brand hærgede 336 meter høj skyskraber i Dubai

En brand hærgede fredag aften dansk tid skyskraberen Torch Tower i Dubai.

  • En brand hærgede fredag aften dansk tid en skyskraber i Dubai. Ilden tog fat i Torch Tower, der er en af de højeste beboelsesejendomme i verden med 79 etager. (Foto: Staff © Scanpix)
  • Branden startede på 50. etage og brød ud klokken 02.00 om natten. Omkring klokken 05.00 lokal tid var ilden slukket. (Foto: Ali Haider © Scanpix)
  • Flere hundrede personer blev evakueret fra de over 500 lejligheder, der er i Torch Tower. Ingen er kommet alvorligt til skade, men der skulle være personer, der er på hospitalet med røgforgiftining. (Foto: Staff © Scanpix)
  • En kraftig vind besværliggjorde slukningen af branden, men det menes at bygningens sprinklersystem hjalp effektivt til. Det er uvist, hvad der startede branden. (Foto: Karim Sahib © Scanpix)
  • Der falder metal, glas og andre materialer ned fra etagerne, hvor branden hærgede. Det udgør, ifølge myndighederne, den største fare, da folk i området omkring Torch Tower kan risikere at blive ramt. Området er derfor blevet afspærret. (Foto: Karim Sahib © Scanpix)
  • Torch Tower er 336 meter højt og stod færdigt i 2011. (Foto: Staff © Scanpix)
1 / 6

En brand hærgede fredag aften dansk tid en skyskraber i Dubai. Ilden tog fat i Torch Tower, der er en af de højeste beboelsesejendomme i verden med 79 etager.Branden startede på 50. etage og brød ud klokken 02.00 lokal tid. Omkring klokken 05.00 var ilden slukket.Flere hundrede personer blev evakueret fra de over 500 lejligheder, som Torch Tower består af. Ingen er kommet alvorligt til skade, men der skulle være personer, der er på hospitalet med røgforgiftining.

Metal, glas og andre materialer falder ned fra etagerne, hvor branden hærgede. Det udgør, ifølge myndighederne, den største fare, da folk i området omkring Torch Tower kan risikere at blive ramt. Området er derfor blevet afspærret.Torch Tower er 336 meter højt og stod færdigt i 2011.Se billederne af den brændende skyskraber og de efterfølgende skader i billedserien i toppen af artiklen.

Facebook
Twitter