BILLEDER Gift ved første blik: Her er de otte singler der skal giftes med en fremmed

Et hold singler kaster sig ud i deres livs største eksperiment - alt sammen i kærlighedens navn. De skal giftes med en vildt fremmed.

Håbet om den store kærlighed lever videre, når 'Gift ved første blik' tirsdag løber over skærmen - denne gang på DR1.

Her kaster et nyt hold singler sig ud i deres livs største eksperiment - alt sammen i kærlighedens navn. De skal nemlig giftes med en vildt fremmed.

-'Gift ved første blik' er ikke bare et kærlighedseksperiment. Det er i høj grad også et program, som jeg håber, får seerne til at tænke over og tale om parforhold på en ny og anden måde, end de har gjort før, siger Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef for DR1 og fortsætter:

- Måske er der noget at vinde, hvis man lærer en partner at kende på en utraditionel facon. Jeg håber, at programmerne rejser en debat om, hvilke elementer der skal være til stede i et godt parforhold anno 2014.

Udvalgt blandt 400 enlige danskere

De otte mænd og kvinder, som skal deltage i anden sæson af kærlighedseksperimentet, er udvalgt af et ekspertpanel efter grundig research blandt de omkring 400 ansøgere. Nu vil tiden vise, om kærligheden kan blomstre mellem de fire par.

Ekspertpanelet består af psykolog Gert Martin Hald, psykolog med speciale i parterapi Annemarie Bergholdt, sognepræst Michael Brausch og antropolog Trine Demant.

Denne gang er valget af deltagere faldet på Katrine, Pia, Jeanette, Carina, Jakob, Peter, Frank og Lars.

DR har denne gang søgt deltagere i hele landet i alderen 25-60 år. Sidste gang var singlerne mellem 25 og 40 og kom udelukkende fra Københavnsområdet, men i år er de otte deltagere mellem 28 og 56 år og kommer fra henholdsvis Storkøbenhavn, Vejle, Silkeborg, Bornholm og Aarhusområdet.

Ægteskabet vendt på hovedet

I det første program vil seerne kunne følge, hvordan parrene bliver matchet. Herefter vil den stå på bryllup, brudevals og bryllupsrejse, inden parrene skal slå pjalterne sammen og leve som mand og kone i fem uger.

Undervejs vil seerne kunne følge parrenes hverdag og opleve, hvordan de otte nygifte håndterer deres nye samliv. Når de fem uger er over, skal parrene beslutte om de vil skilles eller forblive ægtepar.

Første sæson blev sendt i efteråret 2013 på DR3. 'Gift ved første blik' er det første DR3-program, som har vokset sig stort nok til at få plads på hovedkanalen.

I billedserien øverst i artiklen kan du læse mere om Jeanette, Pia, Carina, Katrine, Lars, Frank, Jakob og Peter.

Den nye sæson af 'Gift ved første blik' har premiere på DR1 tirsdag kl. 20.45.

Facebook
Twitter