Borgere klager over tysk hundelort

Rigspolitiet rydder op efter tyske sprængstofhundes efterladenskaber ved Hotel Marina i Vedbæk i Nordsjælland efter borgere har klaget.

Tyske hunde har skidt så meget, at politiet nu har iværksat Operation Hundelort i området omkring Hotel Marina. Hvorvidt denne hund er blandt de skyldige lader vi stå usagt. (Foto: Sara Pagh © Fotokollage)

De tyske bombehunde som er i landet i disse dage i forbindelse med klimatopmødet har heldigvis haft masser af fritid. Den har de blandt andet brugt på at blive luftet i området omkring Hotel Marina i Vedbæk.

Og tilsyneladende har der været godt gang i de tyske hundemaver - i hvert fald har politiet måtte iværksætte Operation Hundelort for at rydde op efter de tyske gæster. Problemet er tilsyneladende så stort, at beboere fra området ligefrem har klaget over den megen Hundescheiße.

Det skriver lokalavisen Det Grønne Område.

Nu har vicepolitikommissær Per Thomsen fra Rigspolitiets hundeenhed reageret på en henvendelse fra lokalavisen og meddelt, at Rigspolitiet har påtaget sig opgaven med at fjerne hundelortene.

Desuden vil Rigspolitiet dagligt sørge for, at mængden af hundelort ikke når op på sidste uges omfang, forsikrer han.

Facebook
Twitter