DEBATTEN ER SLUT. Du kan ikke længere kommentere.
Du kan ikke længere skrive nye indlæg og kommentarer i debatten.

Hvem forhindrer integrationen?

Blev der valg i morgen, ville udlændingepolitikken utvivlsomt stå højt på dagsordenen. Men hvordan står det egentlig til med integrationen i Danmark, og kan de politiske partier på nogen måde blive enige om, hvordan vi bedst muligt integrerer indvandrere i Danmark?

Debatvært:

KatrineVillarrealVillumsen

Dagens debatpanel:

Chris Bjerknæs
Formand, DFU
Jacob Klivager Vestergaard
Formand, SFU

din mening

Hvad, mener du, er forhindringerne for en bedre integration af udlændinge i Danmark?

Nikolai Jensen

Jeg har ikke umiddelbart en løsning på intergrationen, men jeg har en løsning på det store antal flygtninge som kommer til europa. Vi skal stoppe krigen i syrien ved at afskaffe veto-retten i fn's sikkerhedsråd så fn kan gribe ind i syrien med fx de blå hjelme og de hvide tanks. Det er ikke noget nær demokrati når 4 ud 5 lande stemmer for at gøre noget men bliver stoppet af 1 land hver evig eneste gang som ikke gider. Jeg tror man er bange for at gøre rusland utilfredse ved at gøre noget som de ikke vil, men vi kan ikke bare stå og frygte rusland hele tiden. Desuden er USA på vores side så hvis rusland prøver på noget, tænker de sig nok om en ekstra før de før de lægger sig ud med vesten og især usa.

Vi skal også stoppe den globale opvarmning. i fx afrika lever de fleste af deres dyr og landbrug og hvis der er tørke kan de ikke overleve. Det er hovedsagligt vesten og nogle lande i asien der er skyld i den globale opvarmining, ikke Afrika. Så hvis de kan overleve med det de har i afrika, er der sikkert flere som vælger at blive i afrika istedet for at rejse til eruopa.

[Redigeret af bruger]

Claus Kiær

Der bliver stillet 2 spørgsmål i denne tråd. Det første spørgsmål er "hvem forhindrer integrationen": det gør alle dem der tror på vold, diskrimination og som frygter "det ukendte" og som lever i en daglig angst for fremtiden. Det andet spørgsmål "er om partierne kan blive enige om integrationen": Nej, det kan de ikke, det viser historien allerede.
[Redigeret af bruger]

Kasper Almholt

Hvem hindrer integrationen. Det gør den det ikke kæmper for enhver tænkelig stramning af tilstrømningen. Integrationsproblemet stiger jo.

Se svar (0) Henter svar...Vent venligst
LOG IND FOR AT KOMMENTERE

LIVE: Debatten på DR2

Se med fra kl. 20, når Clement Kjersgaard styrer debatten.

Velkommen til debatten

Kl. 20-21: Debatten med Clement Kjersgaard på DR2

Kl. 20-21.15: Debat her på siden

Kl. 20-21: Debatpanelet er med i debatten

For at være med i debatten skal du oprette en profil - det tager kun to minutter

Opret din profil her

Debatregler

For at deltage i debatten skal du følge DR's retningslinjer

Læs mere her