DIN MENING: Er antidepressiv medicin af det gode?

I en DR-dokumentar, som sendes mandag aften på DR1, advarer flere eksperter om, at antidepressiver kan have alvorlige bivirkninger i form af aggressivitet og selvskadende adfærd. Men hvad mener du?

Otte procent af danskerne tager antidepressiv medicin. Er du en af dem, og hvordan er dine oplevelser med medicinen? (© DR)

Ifølge de nyeste tal er omkring otte procent af den danske befolkning på antidepressiv medicin. Men i DR-dokumentaren "Pillens mørke skygge", som sendes mandag aften på DR1, advarer flere psykiatere om, at pillerne kan have alvorlige bivirkninger i form af aggressivitet og selvskadende adfærd.

I dokumentaren fortæller manden til Ida Orth Linné, der begik selvmord som 29-årig efter tre uger på antidepressiv medicin, at han tror, at pillerne kan have været en medvirkende årsag til selvmordstankerne.

Men hvad siger du? Skal vi være bekymrede over forbruget af antidepressiv medicin herhjemme, eller hjælper pillerne ulykkelige mennesker? Har du selv erfaringer med antidepressiv medicin. Har du oplevet at blive aggressiv, få selvmordstanker eller andre bivirkninger, mens du var på medicinen?

Deltag i debatten herunder.