DIN MENING: Kan du li' det nye DR2?

DR2 gik mandag i luften i helt nye klæder. Kanalen har nu timenyheder hele dagen og magasiner om morgenen og eftermiddagen. Hvad synes du om den?

Værterne på DR2 Morgen, Niels Krause-Kjær og Anja Bo sammen med værterne fra DR2 Dagen, Jakob Illeborg og Frederikke Ingemann. (© Type 1)

Klokken 6.30 mandag morgen gik det nye DR2 i luften.

I studiet sad de to faste morgenværter Niels Krause-Kjær og Anja Bo. Den første historie handlede om, at Microsoft mangler at betale næsten 6 millarder kroner i skat i Danmark.

Men det nye DR2 er mere end morgen-tv. Efter DR2 Morgen - som sender fra 6.30 til 9.30 med korte nyhedsudsendelser hver halve time vil der være dokumentarudsendelser og nyheder hver time frem til kl. 16.00, hvor DR Dagen går i gang.

DR Dagen kommer til at have et internationalt fokus og sender frem til 18.30 med værterne Jacob Illeborg og Frederikke Ingemann i studiet.

Aftenen på DR2 vil på flere punkter ligne sig selv. The Dailyshow er fortsat fast inventar, og flagskibet Deadline sætter fortsat sejl 22.30. Men der vil også være nye programmer.

Din mening

Men hvad synes du om det nye DR2? Vil du se det? Kom med din mening i feltet herunder.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter