Dødeligt missilangreb rammer lejligheder i det østlige Ukraine

En ældre dame er blevet dræbt, og tre personer er såret

Brandmænd og redningsarbejdere arbejdede i nattemørket efter angrebet på lejlighedskomplekset i byen, Kharkiv. (Foto: © stringer)

Et missil har søndag aften ramt et lejlighedskompleks i den ukrainske storby, Kharkiv.

- Tre personer er lettere såret. Desværre blev en ældre kvinde dræbt, lyder det fra regionens guvernør, Oleh Synjehubov, på det sociale medie, Telegram.

Brandmænd og redningsfolk arbejdede i nattemørket efter angrebet. (Foto: © stringer)

- Hendes mand var i nærheden, da angrebet ramte, og ved et mirakel kom han ikke til skade.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters stod bygningen i det centrale Kharkiv i brand efter angrebet.

Guvernøren oplyser til mediet Suspilne, at redningshold fortsatte med søge i ruinerne efter en anden ældre dame, der kunne være under murbrokkerne.

Anatoly Torianyk, der er leder for Kharkivs redningstjeneste, har oplyst, at bygningen er lavet af træ. Ifølge ham er der ikke indikationer på, at flere er omkommet i angrebet. (Foto: © stringer)

- Fjerde sal er blevet ødelagt. Det her er en gammel bygning, siger han og tilføjer, at anden og tredje sal er slemt beskadiget.

Souschefen for Kharkivs redningstjeneste siger dog ifølge Reuters, at der ikke er nogen indikationer på, at der skulle være flere ofre.

- Endnu et missilangreb fra russiske terrorister på en fredelig ukrainsk by, skriver Ukraines Forsvarsministerium på Twitter.

Det russiske forsvarsministerium har fortsat ikke kommenteret angrebet.