DRs nyheder på Facebook og Twitter

DR er til stede på større sociale medier. Det kan du få glæde af, ved at få vores indhold og nyheder i din egen nyhedsstrøm på f.eks. Facebook.

DR er til stede på større sociale medier. Det kan du få glæde af, ved at få vores indhold og nyheder i din egen nyhedsstrøm på f.eks. Facebook.

Du behøver ikke besøge dr.dk for at få glæde af vores indhold. Du kan også lade indholdet komme til dig - helt automatisk.

Hvis du for eksempel er fan af DR Sporten på Facebook, eller følger dem på Twitter, får du et udvalg af dagens vigtigste sportsnyheder i din egen personlige nyhedsstrøm.

Klaret med ét klikDet er let at få indholdet ind i din egen nyhedsstrøm. Det eneste, det kræver, er et enkelt klik på "synes godt om" eller "følg".

I listen herunder kan du se, hvad du får fra de enkelte programmer, når du vælger at "synes godt om" dem.

DR Nyheder

Facebook:

Når du vælger at "Synes godt om" DR Nyheder udvælger vi dagens bedste, vigtigste og sjoveste historier, så du altid kan snakke med. Vi præsenterer både historier i tekst, billeder og video, så det er på vores Facebook-side, at du får det mest varierede udbud.

Du har også mulighed for at blande dig i debatten om aktuelle emner, og indimellem vil vi også invitere til et indblik i, hvordan det foregår bag kameraet.

Twitter:

Hvis du følger @DRBreaking, vil du få breaking news fra DR Nyheder. Her er det kun de helt store nyheder, der kommer ind i dit Twitter-feed.

Hvis du følger profilen @DRNyheder, vil du få alle vores nyheder fra dr.dk.

Når der er valg, bruger vi profilen @DRvalg til at sende nyheder om det respektive valg ud.

På Twitter kan du også vælge at følge nogle af DR Nyheders værter og korrespondenter. Vi har lavet to Twitter-lister, som du enten kan abonnere på eller bruge til at finde frem til den vært, du gerne vil følge.

DR Vejret Facebook:

Når du vælger at "Synes godt om" DR Vejret, får du dagens vejrudsigt og vigtige vejrvarsler. Du kan også dele dine vejroplevelser med os og resten af vores fans ved at uploade dine vejrbilleder og videoer til vores væg. Vores opdateringer bliver skrevet af vores vejrværter fra tv.

Vi vil også i ny og næs lægge en skræddersyet vejrudsigt ud som video.

P3 Nyheder

Facebook: Når du vælger at "Synes godt om" P3Nyheder, udvælger redaktionen dagens bedste historier til dig, så du let kan dele dem med dine venner.

P3Nyheder poster op til fem historier om dagen på Facebook og går meget gerne i dialog med lytterne på Facebook-siden. Så hvis du vil i kontakt med P3 Nyheder og har en god historie, så skriv til redaktionen på Facebook. Du kan også skrive andre ting, for eksempel hvis du har forslag til historier, P3Nyheder skal lave.

DR Sporten

Facebook: Når du vælger at "Synes godt om" DR Sporten får du de historier vi har udvalgt som de vigtigste sportsnyheder fra de største begivenheder. Direkte direkte i din nyhedsstrøm.

Twitter:

På Twitter kan du følge nogle af DR Sportens kommentatorer: Henrik Liniger, Morten Hausborg, Morten Kaus, Andreas Kraul, Søren Reedtz, Carsten Ritter. De er mest aktive under større sportsbegivenheder. Du kan også følge @drsporten og få breaking news fra sportens verden.

Deadline 17 og 22.30

Facebook: Når du vælger at "Synes godt om" Deadline, vil du modtage opdateringer og ekstramateriale om aftenens programmer, og du kan også bidrage med dit eget input og feedback til redaktionen.

Twitter: Deadline skriver løs på @DR2Deadline. Her får du bonus-links og ekstra materiale.

Er du mere til debatten i Deadline 2. sektion, har 2. sektion en gruppe du kan følge med i.

Kontant

Facebook: Når du vælger at "Synes godt om" Kontant vil du modtage opdateringer og trailers om ugens program - direkte i din personlige nyhedsstrøm. Du kan også skrive til dem på deres væg.

PENGE Magasinet

Facebook: Når du vælger at "Synes godt om" PENGE Magasinet har du mulighed for at skrive til redaktionen og få opdateringer om programmet. Du vil også få henvendelser fra redaktionen, når de har brug for din hjælp.

Facebook
Twitter