Fogh fører på bloggen

Først efter valget er talt op, ved man, om den massive interesse for internettet i forbindelse med valgkampen har nogen reel betydning for vælgernes krydser. Blog-portalen overskrift.dk har set på de danske weblogs i valgkampen.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen fører på bloggen. Om det også afspejler sig i stemmeboksen ved man først efter valget. (Foto: blog.andersfogh.dk)

Valgplakater, vælgermøder og valgflæsk har i årtiers valgkampe til Folketinget fyldt meget i debatten.

I den nuværende valgkamp er internettet blevet en medspiller, som ikke er synlig i gadebilledet og forsamlingshusene, men debat og indlæg er mindst lige så intens, bare på en anden måde end tidligere.

Det er endnu ikke blevet bekræftet, om den massive interesse for internettet i forbindelse med valgkampen har nogen reel betydning for vælgernes krydser. Men det er alligevel interessant at følge udviklingen i blogosfæren.

Fogh foran Thorning og Khader

Blogportalen Overskrift.dk har set nærmere på valgkampen på internettet. Portalen har indekseret mere end 75.000 dansksprogede weblogs og scannet siderne for at finde frem til de politikere, der nyder størst opmærksomhed.

Nuværende statsminister Anders Fogh Rasmussen kravler i den forbindelse direkte ind på en førsteplads. Helle Thorning-Schmidt får andenpladsen og Naser Khader tilkæmper sig en tredjeplads.

Se tallene for partilederne fra blogportalen overskrift.dk.

Overskrift.dk

Ifølge Overskrift.dk ligner udviklingen nogenlunde udviklingen i den etablerede presse.

Facebook
Twitter