Forside
Indland
Udland
24 timer
Penge
Kriminalitet
Politik
Kultur
EU
Vejret
Baggrund
Billedserier
Lydbilledserier
Lyd/Video
TV
Radio
Sport
Regionalt
International
Nyhedsbrev
Mobil
Kontakt
Søg

Flodbølgerne i Asien Til tema forsiden
 
Flodbølgekatastrofen i Sydøstasien dag for dag
9. januar 2005 15:01 Udland
Søndag d. 26. december 2004:
Et jordskælv rammer det sydøstlige Asien. Skælvet bliver først målt til 8,9 på Richter-skalaen, men bliver senere revideret til 9,0 efter seismologerne har studeret målingerne nærmere. Det menes at være det fjerdekraftigste jordskælv, verden har set i de sidste hundrede år.

Jordskælvet, der har sit epicenter i havet ud for Sumatra, sender en ti meter høj flodbølge (tsunami) ud i Det Indiske Ocean. Flodbølgen rammer kort efter Sri Lanka, Indonesien, Malaysia, det sydlige Indien, Maldiverne og Thailand og senere også Østafrikas kyst.

De internationale nyhedsbureauer rapporterer i begyndelsen om ganske få dræbte. Men i løbet af dagen går alvoren og katastrofens egentlige omfang op for resten af verden. Dødstallet stiger time for time og da 2. juledag er ovre meldes der om over 12.000 omkomne.

Det står hurtigt klart at en række af de hårdest ramte områder er yndede feriemål for skandinaviske turister, og rejsebureauerne forsøger at komme i kontakt med deres gæster i området.

Det danske udenrigsministerium oplyser i løbet af dagen at der blandt de omkomne er tre danskere.

Mandag d. 27. december 2004:
Dødstallet fortsætter med at stige og når allerede ved middagstid (dansk tid) over 23.000 omkomne. Tallet stiger dagen igennem. De nordiske lande er også ramt: Norge melder om 10 døde, Sverige om 7, Danmark om 3 og Finland om 1.

Verdenssamfundet indstiller sig på en omfattende nødhjælpsindsat. FN sender det første nødhjælpshold af sted, og EU afsætter indledningsvist 3 mio. EURO til nødhjælpsarbejdet. Sri Lanka, Indonesien og Indien er de hårdest ramte lande.

Den danske regering afsætter 10 mio. kr. til nødhjælp i den katastroferamte region.

Mandag aften gør Udenrigsministeriet status. Den voldsomme flodbølge har foreløbig kostet tre danskere livet. Desuden er 13 meldt savnet, og heraf formodes flere omkommet. Udenrigsministeriet skelner mellem de danskere, som man har konkret grund til at frygte er omkommet, og andre danskere, som pårørende blot ikke har hørt fra endnu. Den første gruppe omtales som savnede - resten som efterlyste.

Omkring 30 danskere på nuværende tidspunkt indlagt på hospitaler på Phuket, viser Ritzaus gennemgang af hospitalernes hjemmesider.

Tirsdag d. 28. december 2004:
Ud på eftermiddagen melder nyhedsbureauet AFP om at mere end 55.000 mennesker er bekræftet omkommet under flodbølgerne i Asien. Tallet ventes at stige, og tsunamien udråbes til verdenshistoriens dødeligste.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) udtrykker på et pressemøde på Marienborg sin dybeste medfølelse med de millioner af mennesker, der er berørt af flodbølgerne i Asien.

- Det er jo en katastrofe af et helt ufatteligt omfang. Titusinder er døde, og desværre må vi frygte, at det endelige antal bliver væsentligt højere end det, vi kender på nuværende tidspunkt, siger statsministeren.

Udenrigsministeriet oplyser til aften at der savnes 16 danskere. Dødstallet er fortsat 3.

StarTour sender tre fly afsted for at evakuere danske turister der vil hjem fra katastrofe-området. StarTours salgsdirektør Stig Elling udtrykker kritik af den danske regering for ikke at gøre nok for at få transporteret sine statsborgere hjem.

Sent tirsdag aften lander det første fly med skandinaviske turister fra Thailand i København. Mange har overlevet på mirakuløs vis, men kommer hjem uden ejendele. Norsk, svensk og dansk politi er talstærkt til stede for hurtigt at få identificeret de hjemvendte turister. Der er ligeledes mange psykologer og samaritter til stede for at tilbyde deres hjælp.

Onsdag d. 29. december 2004:
Onsdag morgen nærmer dødstallet sig 70.000. Landene arbejder på højtryk med at begrave de døde for at forhindre epidemier.

Indtil nu er 7 danskere, 13 nordmænd, 6 svenskere og en person fra Finland meldt omkommet efter søndagens flodbølge. 3500 udlændinge i Phuket savnes. Af dem er de cirka 1500 fra Sverige, de 446 fra Norge og de 200 fra Finland. 19 danskere savnes fortsat.

Millioner af nødhjælpskroner strømmer fra danskerne og ind til de humanitære organisationer. Dansk Røde Kors har indtil videre indsamlet 3.250.000 kroner.

FN mobiliserer det som bliver kaldt "den største hjælpeaktion i organisationens historie". På bare tre dage har knap 60 nationer doneret eller givet tilsagn om mere end 220 mio. dollar, samt for omtrent det samme beløb i mad, medicin, vand, telte og andre nødvendigheder, samt intensiv logistisk støtte og koordinering af hjælpeaktionerne.

Den danske regering beslutter at afsætte en ramme på op til 85 mio. kr. til en yderligere indsats i forbindelse med flodbølgekatastrofen i det sydøstlige Asien, oplyser Udenrigsministeriet.

På en liste fra myndighederne i Krabi-området i Thailand optræder mindst 12 personer med danskklingende navne som omkomne ofre for flodbølgen. Senere på dagen oplyser Udenrigsministeriet at i alt seks danskere har mistet livet under flodbølgen i Asien.

Rejsebranchen kritiserer udenrigsministeriet for ikke på eget initiativ at træde til og hjælpe rejsebureauerne med at assistere danskere i nødhjælpsområdet. Udenrigsminister Per Stig Møller (K) erkender, at informationen fra hans ministerium i forbindelse med flodbølgekatastrofen i Sydøstasien kunne have været bedre. Udenrigspolitisk Nævn hasteindkalder regeringen efter kritikken af den danske indsats for katastrofeofrene.

De nordiske lande etablerer i samarbejde med SAS en luftbro på 13 fly, der skal hjælpe med at flyve nordiske turister hjem fra katastrofeområdet.

Rigspolitiet gør klar til at sende 14 danske politifolk til katastrofeområdet i Asien. De skal følges med de danske turister på rejsen hjem til København, så folk kan registreres på vej hjem i flyene.

Torsdag d. 30. december 2004:
Torsdag morgen angives det officielle dødstal efter søndagens flodbølge at ligge på 82.847, men det skal vise sig at katastrofens omfang er langt værre. I løbet af dagen stiger dødstallet dramatisk, og når sidst på dagen 125.000 omkomne.

Internationale hjælpearbejdere ankommer til nogle af de mere fjerntliggende af Sydøstasiens katastroferamte områder og kan melde om total ødelæggelse, hele byer, der er forsvundet og op mod fem millioner mennesker, der desperat mangler mad og drikkevand.

De nordiske landes luftbro på 13 fly fortsætter med at flyve nordiske turister hjem fra katastrofeområdet. Efter en del forvirring slår regeringen fast at alle udgifter til hjemrejse på SAS-luftbroen vil blive dækket af staten også for personer, der ikke er omfattet af en rejseforsikring, fordi "der er tale om en katastrofesituation af helt ekstraordinær karakter". Tidligere har danskere i katastrofeområdet berettet om at den danske ambassadør Ulrik Helweg-Larsen havde afvist hjemtransport fordi de ikke havde nogen rejseforsikring

Torsdag aften meddeler Storbritannien at landet tredobler deres nødhjælpsbidrag fra 15. til 50 mio. pund (96 mio. dollars).

FN's generalsekretær Kofi Annan betegner katastrofen som en "hidtil uset global katastrofe", som kræver en lige så hidtil uset global rundhåndethed. Og noget tyder på at verdenssamfundet har hørt appellen. I alt 30 lande har givet løfte om 500 millioner dollar (2,7 mia. kr) i hjælp til flodbølgeofrene.

Statsministeriet meddeler at der søndag den 2. januar 2005 afholdes en officiel mindehøjtidelighed i Vor Frue Kirke for ofrene for naturkatastrofen i Sydøstasien med deltagelse af bl.a. Hendes Majestæt Dronningen, Hans Kongelige Højhed Prinsen, Kronprinsparret, repræsentanter for Regeringen og Folketinget samt Det Diplomatiske Korps.

Oplysningerne med at registrere døde og savnede overgives til politiet. Pårørende bedes kontakte lokale politistationer og give oplysninger om de savnede.

Fredag d. 31. december 2004:
Mens dødstallet fortsætter med at stige, forbereder verden sig på en afdæmpet nytårsaften i respekt for ofrene for flodbølgekatastrofen i Asien.

Katastrofen lægger en dæmper på nytårsfestligheder over hele verden. Australien fører an med at holde et minuts stilhed og i Paris bliver træerne på Champs Elysees indhyllet med sort klæde. I London bliver der holdt to minutters stilhed inden midnat, og Sverige, der er et af de hårdest ramte europæiske lande med omkring 3500 savnede, bliver Nytårsdag erklæret for national sørgedag. I Berlin appellerer myndighederne ligesom i flere andre lande til befolkningen om at opgive deres sædvanlige nytårsfyrværkeri.

Herhjemme indleder Dronning Margrethe sin nytårstale med at tale om flodbølgekatastrofen i Asien: Ingen véd, hvad et år kan bringe; det har vi netop måttet sande i forbindelse med den forfærdende naturkatastrofe i Sydøstasien. Med uhyggelig kraft fejede flodbølgen ind over de lave kyster langs Det Indiske Ocean og førte død og ødelæggelse med sig. Blandt de mange tusinde ofre er også mange danske familier, og i disse dage må vi alle føle os dybt berørt, det er de tanker, som ligger øverst hos os alle, siger Dronningen.

Hoffet meddeler i øvrigt at man har aflyst nytårstaflet nytårsdag. Nytårskuren bliver afholdt i en mere afdæmpet udgave og fremrykkes til kl. 15:00.

USA meddeler at man hæver nødhjælpen til 350 mio. dollars.

Lørdag d. 1. januar 2005:
454 danskere savnes og syv er døde. Det er nytårsdags morgen den foreløbige status efter flodbølgekatastrofen i Sydøstasien.

På årets første dag runder den internationale nødhjælp til katastrofeområdet tilsagn for 2 milliarder dollar. Beløbet nås da Japan giver tilsagn om at støtte nødhjælpsarbejdet med 500 mio. dollar hvilket er det største bidrag givet fra et enkelt land.

Jordskælvet og flodbølgerne i Sydasien har udviklet til en national katastrofe for Sverige. 3500 mennesker savnes, og den svenske statsminister, Göran Persson, siger, at han frygter, at "svenskere i tusindvis" har mistet livet.

Et ambulancefly med omkring 130 stærkt medtagne skandinaviske ofre for flodbølgerne i Asien lander ved 03-tiden i Københavns Lufthavn natten til lørdag. Senere på morgenen lander et fly fra Sterling med 60 mennesker ombord.

Den danske regering beslutter at forhøje indsatsen til at hjælpe ofrene for flodbølgen fra 95 mio. kr. til foreløbig 300 mio. kr. Midlerne vil blive brugt både til akut nødhjælp og til genopbygningsaktiviteter til gavn for den hårdt ramte befolkning i regionen.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen vælger at holde en usædvanlig nytårstale til den danske befolkning. Talen handler udelukkende om flodbølgekatastrofen i Sydøstasien. Fra alle sider i Folketingssalen er der massiv opbakning til talen, og alle rygter om et hurtigt januar-valg forstummer.

Søndag d. 2. januar 2005:
Rigspolitiet oplyser at de vil offentliggøre navnene på savnede danskere fra flodbølgekatastrofen i Sydøstasien. Målet er at få danskere, der savner pårørende, som ikke er på den offentliggjorte liste, til at henvende sig på den lokale politistation med præcise oplysninger om den eller de savnede. Desuden håber man at kunne fjerne nogle af de savnede fra listen fordi pårørende i mellemtiden har hørt fra dem.

Imens samles det officielle Danmark til mindegudstjeneste i Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke. Gudstjeneste overværes af Hendes Majestæt Dronningen, Hans Kongelige Højhed Prinsen, Kronprinsparret, repræsentanter for Regeringen og Folketinget samt det diplomatiske Korps. Desuden deltager pårørende til dræbte, sårede og savnede. Mindegudstjenesten indledes med to minutters stilhed landet over, hvor flagene også går på halv.

Det samlede dødstal er iflg. Reuters seneste opgørelse nu oppe på 129.817 omkomne.

Mandag den 3. januar 2005:
Rigspolitiets liste over navngivne savnede danskere er mandag morgen nede på 82. I løbet af dagen reduceres listen til først 69 og siden hen 66.

Norsk politi offentliggør også navnene på norske savnede. Efter at norsk politi offentliggør listen med navne på de 275 savnede reduceres antallet til 109 savnede. Desuden blev antallet af døde nordmænd også nedskrevet mandag, så der er 16 døde mod det tidligere tal på 21.

Den norske regering beslutter desuden at give 1 mia. norske kroner yderligere (900 mio. dkr.) oven i de 100 mio. nkr. den i forvejen havde bevilget til nødhjælp til Asien. Den norske regering og Stortinget enes samtidig om, at der skal nedsættes en uafhængig kommission, som skal granske norske myndigheders håndtering af katastrofen.

Også antallet af svenskere, der savnes, reduceres i løbet af mandag. Der var mandag middag 827 personer på den svenske regerings liste over personer, som var bekræftet efterlyste af pårørende. Derudover var der utilstrækkelige informationer om andre 1495 svenskere, hvoraf en del rejser rundt i Asien.

De thailandske myndigheder opfordrer pårørende til at blive væk fra katastrofeområderne og i stedet sørge for at skaffe tandkort og andre oplysninger, som retsmedicinerne kan arbejde med. 200 retsmedicinere fra 18 lande arbejde med at identificere de tusinder af lig, hvor af mange fortsat ligger under åben himmel ved templer og andre interimistiske ligpladser.

Også det danske udenrigsministerium opfordrer nu i klare vendinger pårørende til ofrene for flodbølgen i Thailand til ikke på egen hånd at forsøge at finde forsvundne slægtninge. I en pressemeddelelse understreger udenrigsministeriet, at det på grund af de klimatiske forhold ikke længere er muligt at genkende en eventuel pårørende.

USA's udenrigsminister, Colin Powell flyver til Asien i spidsen for en amerikansk delegation, der skal vurderer følgerne af flodbølgekatastrofen

Både i de katastroferamte områder og i flere europæiske lande udnytter kriminelle situationen til at plyndre og voldtage de overlevende og pårørende. Specielt Sverige har store problemer med kriminelle, der som gribbe plyndrer hjemmene til de mennesker, der ikke er kommet hjem efter katastrofen. Politiet har derfor i modsætning til Danmark og Norge valgt at holde navnene hemmelige.

Det samlede antal omkomne opgøres nu iflg. Reuters til 144,970. Hvad udlændinge angår så er 364 døde, 4.577 vides savnet og endnu 4.907 er der usikkerhed om.

Tirsdag den 4. januar 2005:
Mange børn er efter jordskælvet i Asien blevet forældreløse, og der dukker flere og flere rapporter frem om voksne, der udnytter børnenes nye livsvilkår. FN's Børnefond Unicef vurderer, at op til 50.000 børn er dræbt mens titusinder af børn blevet hjemløse og har mistet deres forældre. I efterdønningerne af katastrofen dukker der flere og flere historier frem om voksne, der udnytter børnenes nye livsvilkår.

Et moderat jordskælv rammer Indonesiens tætbefolkede provins Øst Java, men der rapporteres ikke om tilskadekomne eller ødelæggelser. Skælvet blev målt til 4,8 på richterskalaen og kom ni dage efter det massive jordskælv i Det Indiske Ocean. Skælvet tirsdag fandt sted kl. 10.08 og havde sit epicenter 15 kilometer under jordoverfladen, 16 km øst for byen Bondowoso.

Hoffets pressechef Lis M. Frederiksen til meddeler at det danske kongehus i alt sender 300.000 kroner til katastrofens ofre.

Onsdag d. 5. januar 2005:
FN's generalsekretær, Kofi Annan ankommer til Indonesien for at deltage i en hasteindkaldt donorkonference i forbindelse med flodbølgekatastrofen i Asien.

FN anslår at op imod 1,3 millioner mennesker hjemløse i Sri Lanka og Indonesien - de to lande, der blev værst ramt i forbindelse med flodbølgekatastrofen i Asien.

Nødhjælpsorganisationer udtrykker bekymring over det store antal af forældreløse

Rigspolitiet har pr. 5. januar 2005 kl. 18:00 registreret 7 omkomne og 62 savnede personer.

Danmark vælger ikke at imødekomme en EU-opfordring til at afholde tre minutters stilhed onsdag middag for ofrene for flodbølgen. I stedet flages der på halv. Beslutningen tages efter Danmark holdt to minutters stilhed søndag 2. januar i forbindelse med mindehøjtideligheden i Vor Frue Kirke i København. Beslutningen kritiseres af udenlandske medier i bl.a. Norge.

Det danske udenrigsministeriets direktør, Friis Arne Petersen, erkender overfor Radioavisen at der har været fejl i indsatsen over for danskerne tæt på flodbølgen i Asien:

- Kritikken har gjort et stort indtryk, og ministeriet vil nu forsøge at indsamle alle henvendelser fra borgere og myndigheder med henblik på at lave et bedre beredskab, hvor bistanden kommer frem både hurtigere og mere effektivt, siger Friis Arne Petersen til Radioavisen. Friis Arne Petersen bemærker, at flodbølgens omfang nærmest eksploderede mellem hænderne på Udenrigsministeriets folk: - Katastrofen kom med en sådan kraft, at ingen var i stand til at håndtere den, siger Udenrigsministeriets direktør.

I Aabenraa viser der stor deltagelse da første danske katastrofeoffer bliver bisat.

Torsdag d. 6. januar 2005:
Verdens ledere samles i Indonesiens hovedstad, Jakarta, for at diskutere hjælpebestræbelserne i forbindelse med flodbølgekatastrofen.

FN's generalsekretær, Kofi Annan appellerer verdenssamfundet om næsten en milliard dollar (5,6 milliarder kr.) i akut nødhjælp til de mange flodbølgeramte lande ved Det Indiske Ocean. Samtidig betegnede Annan katastrofen som den værste humanitære katastrofe i FN's historie.

De fem største nødhjælpsorganisationer har indtil nu samlet 117 mio. kr. ind til Asien

Rigspolitiet meddeler at man i løbet af et par dage forventer at have endelig vished for, hvor mange danskere der blev ofre for flodbølgekatastrofen i Sydøstasien. Men der vil gå lang tid, før de omkomne er endeligt identificeret ud fra bl.a. tandkort og dna, vurderer rigspolitiet.

Som første repræsentant for den danske regering ankommer udviklingsminister Bertel Haarder (V) torsdag aften til Thailand for fredag at besøge Phuket, Khao Lak og Bang Niang. Han kommer sammen med den norske udenrigsminister, Jan Petersen, direkte fra det internationale donormøde i den indonesiske hovedstad, Jakarta.

Herhjemme besøger Kronprins Frederik og Mary Røde Kors og Red Barnet for at høre om hjælpearbejdet i Asien efter flodbølgen.

Aller-koncernen fortryder en række billeder fra katastrofen i Sydøstasien, som bringes i ugens udgave af Se og Hør i en sådan grad, at koncernen tilbagekalder bladet. Beslutningen kommer efter at den samlede danske detailhandel i protest mod billederne nægtede at sælge ugebladet.

Det samlede dødstal opgøres nu til 146.010 omkomne.

Fredag d. 7. januar 2005:
Det officielle dødstal i Indonesien i forbindelse med flodbølgekatastrofen er steget til over 100.000, oplyste landets socialministerium fredag. I alt 101.318 mennesker er nu registreret døde , oplyser ministeriets talsmand til det franske nyhedsbureau AFP. Det er en stigning på over 7000. Forinden var det officielle indonesiske dødstal opgjort til 94.200. Iflg. Det samlede officielle dødstal efter flodbølgekatastrofen i Sydøstasien steg som konsekvens heraf til over 153.000.

FN's generalsekretær, Kofi Annan, ankommer til Indonesiens Aceh-provins i forbindelse med en rundrejse til de områder, der er blevet hårdest ramt af flodbølgekatastrofen 26. december.

De rige lande i G7 er enedes om at lade de asiatiske lande, der er berørt af flodbølgen, vente med at afdrage på deres gæld.

Kina har besluttet at øge landets bidrag til det katastroferamte Sydøstasien fra 63 mio. til 83 mio. dollar.

Den britiske regering skønner, at op imod 300 briter omkom i forbindelse med flodbølgekatastrofen i Sydøstasien, skriver en britisk avis fredag. Det danske tabstal er stadig på 7 omkomne og 57 savnede personer.

FBI advarer mod kriminelle, som via internet gennemfører falske indsamlinger til ofrene for flodbølgerne eller påstår at lede efter overlevende mod betaling.

Det var en stærkt berørt dansk udviklingsminister, der fredag med egne øjne så ødelæggelserne efter flodbølgen i den thailandske by Khao Lak. Bertel Haarder fremhævede fredag den danske indsats, da han besøgte de danske retsmedicinere i den thailandske by Khao Lak.

Dagen før den store indsamlingsdag har landets fem største nødhjælpsorganisationer indtil nu samlet ca. 139 mio. kr. ind til Asien.

Lørdag d. 8. januar 2005
En 70-årig indonesisk mand er blevet fundet i live, efter at have overlevet i 11 dage under murbrokkerne fra sit hjem, som blev ødelagt af flodbølgerne. Det skriver det indonesiske dagblad Kompas lørdag.

Efter et maraton tv-show på TV 2 til fordel for ofrene for flodbølgen i Sydøstasien er den samlede danske indsamling tæt på 200 millioner kroner. I løbet af TV 2's daglange indsamlingsshow lørdag spyttede danskerene yderligere 40 mio. kr. i bøssen. Dermed nåede landsindsamlingen til ofrene for flodbølgekatastrofen i Sydøstasien op på foreløbig 198 millioner kroner.

Regentparret donerer 100.000 kroner, der kommer fra dronning Margrethe og Prins Henriks Fond.
 
Kronologi: Flodbølger
Usædvanlig nytårstale fra statsministeren
Jordens rotation ændret af jordskælv
Øjenvidne til flodbølgen: Sri Lanka er meget hårdt ramt
Øjenvidneberetninger fra Asien
Atter stigning i dødstal efter tsunami
Flodbølgekatastrofen i Sydøstasien dag for dag
Yderligere fire danske ofre identificeret i Thailand
Nordisk politi hjælper i Thailand
Hård kritk af Udenrigsministeriets flodbølge-håndtering
Endnu et flodbølgeoffer identificeret
Nødhjælp på vej
Ofrene mindes - flere får nødhjælp
Ødelæggelser på Phuket i Thailand
Ødelæggelser set fra luften
Tragedien i Asien
Jordskælvet i Asien
Oprydning efter katastrofen
Helvede i Khao Lak
Ødelæggelserne efter flodbølgen er enorme
Identifikation af lig
Flygtningelejre i Banda Aceh
Satellitfotos af Sri Lanka
Flodbølge rammer Penang i Malaysia
Interview med prinsesse Alexandra, protektor for Unicef (Line Baun Danielsen i Hjælp Asien 4. januar 2005)
En norsk amatørvideo af den anden af flere flodbølger, som smadrer et hotel på Phuket (APTN 01:46)
Amatøroptagelser af flodbølgen i Thailand og Indonesien (TV AVISEN 21:00)
Amatørvideo af de ekstremt voldsomme naturkræfter, som var på spil i den indonesiske Ache-provins (APTN 01:25)
Amatøroptagelser af flodbølgen, som rammer hotel på Sri Lanka (01:45) (c) APTN
Amatørvideo af flodbølgen, der rammer Patong Beach, Thailand
Luftfotos fra et af de hårdest ramte områder ved byen Galle, Sri Lanka (APTN 02:08)
En engelsk turist filmer flodbølgerne på Patong Beach fra sit hotelvindue (APTN 01:33)
En turist filmer flodbølgen ved Krabi, Thailand (APTN - 07:00)
Rystede turister fortæller om deres oplevelser i lufthavnen (TV AVISEN ekstra 12:00)
Helikopteroptagelser fra byen Meulaboh, som er lagt i ruiner af flodbølgen (APTN - 00:48)
Alt om Jordskælv hos Videnskab + IT
Hjælp Asien - Danmark samler ind på dr.dk/indsamling
Adresser og links om katastrofen i Asien
 Til toppen    Du er her: Forside / Baggrund / Articles