10-årig pige voldtaget

I aftes blev en pige på 10 år voldtaget i Gullestrup ved Herning, mens en yngre veninde undslap. Politiet efterlyser en ung mand på 16-18 år.

I aftes blev en ti-årig pige voldtaget ved Herning. Hun legede med en veninde på en legeplads, men blev tvunget ind i et skovområde, hvor voldtægten fandt sted. (© DR)

En 10-årig pige har været udsat for en fuldbyrdet voldtægt i Gullestrup ved Herning.

Gerningsmanden, en ung mand med afrikansk udseende på 16-18 år med kort, sort krøllet hår, tvang med en kniv ved 19-tiden pigen og hendes yngre veninde til at gå med sig fra en legeplads ind i et skovområde.

Der fandt voldtægten sted, mens den yngste pige kunne flygte hjem og alarmere sin familie. Da familiemedlemmer nåede frem til gerningsstedet, fik de et glimt af den unge mand, der dog slap væk.

Efterlyser kvinde med hund

Kriminalteknikere med politihunde har afspærret området, hvor voldtægten fandt sted, og i dag genoptages de tekniske undersøgelser af stedet.

Politiet vil meget gerne i kontakt med en kvinde, der var ude at gå tur med en schæferhund i området omkring det tidspunkt, hvor voldtægten fandt sted. Politiet fik anmeldelsen kl. 19.29.

Den voldtagne pige har det efter omstændighederne godt.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk