13-årige konkurrerer om at ryste røv

Et teenage-diskotek i Roskilde har udskrevet en konkurrence, hvor helt unge piger skal dyste om at ryste røv på en stripperstang.

Helt unge piger kan i weekenden dyste om at ryste røv på ungdomsdiskoteket Teenclub i Roskilde.

Der er stripperstang på baren og ryste røv konkurrence for de unge piger fra 13 til 16 år, når Teenclub for første gang holder diskotek i Roskilde midtby på lørdag efter, at ungdomsdiskoteket blev smidt ud af de udlejede kommunale lokaler på Musicon 5. marts i år.

13-årige skal konkurrere i at ryste røv

DJ Amateus, som står for musikken til festen, skriver på Teenclubs facebook-side om ryste røv konkurrencen:

- Stripperstangen er klar til at blive misbrugt. Bootyshake-konkurrencen går ud på, at jeg DJ Amateus vælger 5-10 piger og hiver dem op på baren (hvor der er stripperstang) så skal de udvalgte shake røv for os alle sammen. Jeg er dommeren i denne konkurrence og bestemmer, hvem der vinder.

Smidt ud pga druk

Teenclub blev i foråret smidt ud af de kommunale lokaler Musicon med den begrundelse, at mange af de unge mellem 13 og 16 år, der besøgte stedet, drak alkohol og gik meget fulde rundt.

Denfor sendte kommunen klubmedarbejdere ud på stedet, hvorefter både politi og kommunens folk meldte tilbage, at der var heftig druk blandt de unge, fortalte kultur- og idrætschef Poul Knopp Damkjær til Roskilde Avis i marts.

Han forklarede, at selvom det ikke var kommunen, der stod for festerne, skulle diskoteket væk fra de kommunale bygninger. Han var bange for, at folk kunne tro, at det var et kommunalt arrangement.

Samtidig frarådede man i fritidsklubberne forældre at sende de unge derhen.

Kommune advarer politiet

Poul Knopp Damkjær har denne gang valgt kun at informere politiet om Teenclub festen.

- Vi går ikke ind og gør noget selv, da festen ikke foregår i vores bygninger denne gang, så vi vil ikke blande os.

Diskoteket har været regelmæssigt i Roskilde det seneste år, efter Teenclub tidligere blev smidt på porten af Ballerup Kommune.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk