13-årigs drab på far anses for opklaret

Politiet anser sagen om den 13-årige pige, som angiveligt slog sin far ihjel i Valby, for opklaret. De sidste tråde i efterforskningen skal herefter samles af drabsafdelingen hos Københavns Politi.

Politiet anser sagen om den 13-årige pige, som angiveligt slogsin far ihjel i Valby, for opklaret. De sidste tråde iefterforskningen skal herefter samles af drabsafdelingen hosKøbenhavns Politi.

Drabet fandt sted lørdag aften, da pigens mor var ude for athandle, og hendes far lå og sov. Pigen har forklaret, at hun staksin far ihjel, mens han lå og sov.

Kriminalinspektør Per Leo Jepsen fra Station City i København,der hidtil har efterforsket sagen, vil ikke ind på, hvad pigen harforklaret om årsag til drabet.

- Jeg kan kun sige, at faren har været dybt alkoholiseret ogikke har været rar ved familien, siger han og hentyder til, atfaren var voldelig.

De sociale myndigheder tager sig af pigen

Politiet ved endnu ikke, om der har været en enkelt episode, somudløste drabet, eller om det er farens opførsel gennem længere tid,som er årsagen. Men til B.T. siger Per Leo Jepsen, at det stodsærligt slemt til i familien i de seneste 10 dage fra lige førpåske.

Den 47-årige far og familien med mor og tre børn på henholdsvis13, 11 og ni år var ikke kendt af politiet. Pigen er i dag anbragtpå psykiatrisk afdeling på Bispebjerg Hospital, og de socialemyndigheder tager hånd om hende. Hun har over for politiet erkendtdrabet, men kan ikke straffes for det, fordi hun er under denkriminelle lavalder.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk