14 personer er udskrevet efter Storebælt-ulykke

To personer er stadig indlagt, oplyser Odense Universitetshospital.

Politiet sagde her til morgen, at otte personer mistede livet i ulykken på Storebælt i går. (Foto: © Mads Claus Rasmussen, Scanpix)

14 af de i alt 16 personer, som i går blev indlagt på Odense Universitetshospital efter ulykken på Storebælt, er blevet udskrevet.

Det meddeler hospitalet i en mail her til morgen, hvor de dog ikke ønsker at komme nærmere ind på hverken de udskrevne eller de indlagte patienters tilstand.

Politiet meddelte i går, at der var netop 16 kvæstede personer i ulykken, hvoraf 14 var kommet lettere til skade, mens de resterende to var kommet moderat til skade. De var alle uden for livsfare, lød det på et pressemøde i går eftermiddags.

Meldingen om, at de fleste af de kvæstede er udskrevet, kommer, efter at politiet her til morgen opdaterede dødstallet oven på ulykken. Politiet fandt nemlig yderligere to dræbte i nat, så dødstallet nu er oppe på otte.

Der er tale om fem kvinder og tre mænd, og politiet mener at have identificeret fire af dem.

Politiet har i alt orienteret de pårørende til otte personer, som er savnet efter ulykken. Politiet kan dog ikke sige med sikkerhed, at de savnede er identiske med de dræbte.

- Vi arbejder så hurtigt, vi kan, for at få dem identificeret. Vi gør det under forholdsvist svære vilkår. Vi benytter tandkort og DNA, da nogle af dem er meget svært tilskadekomne. Vi er der nu, hvor vi er ret sikre på fire af dem, sagde chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi på et pressemøde her til morgen.

(© DR Nyheder)
(© DR Nyheder)