16-årig er død efter at have indtaget ukendt stof

Der kan ifølge politiet være farlige stoffer i omløb i Dianalund og Sorø. 16-årig mand er afgået ved døden.

Det lokale politi efterforsker sagen som 'mistænkeligt dødsfald', efter 16-årig natten til lørdag døde efter indtagelse af et ukendt stof. (Foto: Scanpix / Nikolai Linares /Scanpix © DR ARKIV)

En 16-årig ung mand er død efter at have indtaget et ukendt stof natten til lørdag i Dianalund.

Politiet modtog anmeldelsen, da den unge mand i løbet af natten ikke var til at komme i kontakt med, efter at han havde indtaget det ukendte stof.

Han blev derefter fløjet til Rigshospitalet, hvor han klokken 01.46 blev erklæret død. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Sagen bliver efterforsket som et "mistænkeligt dødsfald". Det har fået politiet til at sætte ind med en omfattende efterforskning.

Farlige stoffer i omløb

Den tragiske episode får politiet til at advare om, at der kan være farlige stoffer i omløb i området omkring Dianalund og Sorø.

Lørdag formiddag vil politiet være til stede ved Dianalund Centret, hvor de vil stå til rådighed for borgerne. Her vil det være muligt at få svar på spørgsmål og vejledning i forbindelse med den ulykkelige sag.

Politiet meddeler, at der ikke er yderligere oplysninger i sagen. Det er ikke muligt at få uddybet, hvordan og hvor den 16-årige har indtaget stoffet.

/ritzau/