2-årig dansker er blevet mega-hit på YouTube

En video af en dansende to-årig dreng er på kort tid blevet vist flere end fem millioner gange på YouTube. Se videoen her.

Nogle mennesker har bare rytmen i sig. Og den to-årige William Stokkebroe, der er søn af de danske verdensmestre i latin, Kristina og Peter Stokkebroe, har det tilsyneladende til overmål.

I hvert fald er en video med den dansende dreng blevet et megahit på YouTube, hvor den mest sete af videoerne søndag rundede de fem millioner visninger. Og seerne er vilde med ham.

Flere tusinde mennesker fra hele verden har allerede kommenteret videoen, og de fleste er - ud over flade af grin - ovenud begejstrede for den dansende William, der bliver spået en stor karriere.

Klippet med William er fra åbningen af forældrenes nye dansestudie, hvor han til tonerne af Elvis indtog gulvet og begejstrede de fremmødte.

Danser dagen lang

Til tv2.dk fortæller Peter Stokkebroe, at William danser hver eneste dag. Han er faktisk ikke til at stoppe.

- Vi underviser i dans, og når vi kommer hjem efter en lang arbejdsdag, og William peger på anlægget, fordi han vil danse, kan vi godt blive en smule trætte, siger Peter Stokkebroe til tv2.dk.

Se videoen af den dansende William ovenfor.

Facebook
Twitter