21-årig fængslet efter skuddrab i Rungsted

Endnu en person er varetægtsfængslet for drabet på en ung mand i Rungsted.

Politi og ambulancer til stede efter skyderiet på Rungsted Strandvej, lørdag den 6. april. (Foto: MATHIAS ØGENDAL © Scanpix)

Nordsjællands Politi har anholdt endnu en mand i drabssagen fra Rungsted, hvor en 20-årig mand mistede livet, da to grupper tørnede sammen.

Den anholdte er en 21-årig mand fra lokalområdet. Han er sigtet for drab og drabsforsøg.

- Han blev anholdt sidst på eftermiddagen fredag, siger vagtchef Jan Hedager til Ritzau.

Manden er lørdag blevet varetægtsfængslet til den 3. maj efter et grundlovsforhør Retten i Hillerød.

Det er uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Politiet vil derfor ikke oplyse yderligere detaljer om den anholdte.

- Efterforskningen pågår fortsat, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser i sagen, tilføjer efterforskningsleder Lau Lauritzen i en pressemeddelelse.

Flere er blevet løsladt

Den 20-årige mistede livet, da to grupper tørnede sammen på Rungsted Strandvej nord for København lørdag 6. april. Undervejs blev han ramt af skud og døde kort efter af sine kvæstelser.

Derudover blev også fire andre mænd såret. En blev såret i begge ben af skud, en anden blev stukket med kniv, mens atter to blev påkørt af en eller flere biler.

Der blev anholdt adskillige personer i sagen. Fire er efterfølgende blevet løsladt, selv om de fortsat er sigtet i sagen, mens to personer på 28 og 26 år er varetægtsfængslet.

Det er politiets overbevisning, at sammenstødet skete i forbindelse med en konflikt mellem to kriminelle grupper, der holder til i Nivå og Kokkedal.

Den 20-årige mand, der mistede livet, er fra Nivå og har tidligere været sat i forbindelse med en kriminelle bande Loyal To Familia.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk