22-årig anholdt for drab i Tingbjerg

En 22-årig person fra Hells Angels' støttegruppe sigtes for drabet i Tingbjerg. I alt er 27 anholdt. Politiet ledte efter våben i rockernes klubhus.

(Foto: Mads Ullerup)

En 22-årig mand fra Hells Angels' støttegruppe AK 81 er anholdt og sigtes for drabet på en ung mand i Tingbjerg, der fandt sted torsdag aften.

Den sigtede blev angiveligt set køre i en Audi på tidspunktet for drabet. Fire andre personer, som tilsyneladende også sad i bilen, blev ligeledes anholdt, oplyser lederen af efterforskningen, Ove Dahl.

Ramt i brystet

Drabet skete ved 23.30-tiden, da der blev affyret mindst 25 skud med et kraftigt våben mod en gruppe på cirka 16 unge, der sad på et lille torv over for pizzeriaet Gonzales på Ruten i Brønshøj.

Den 19-årige Osman Nuri Dogan blev ramt i brystet og døde. Han var åbenbart forberedt på, at han var i fare. I bukselinningen havde han et skydevåben, og desuden var han iført en vest, som skulle beskytte ham mod knivstik.

De der var forsamlede på Ruten, har alle tilknytning til Tingbjerg. Men de fleste ønskede i første omgang ikke at tale med politiet om, hvad der var sket. Heller ikke den dræbtes bror, der også var til stede, kunne hjælpe ordensmagten.

I løbet af fredagen fik politiet så informationer om Audien, der kørte videre til Amager.

Københavns Politi slog til mod Hells Angels' klubhus på Svanevej om eftermiddagen for at lede efter det våben, som blev brugt ved drabet. 22 personer var til stede, og alle blev tilbageholdt af politiet.

Facebook
Twitter