22-årig mand dræbt af skud i Mjølnerparken

Skudepisode på Nørrebro koster ung mand livet.

Politi ved Tagensvej, efter at to personer i eftermiddag blev ramt af skud på Nørrebro. En 22-årig mand er død. (Foto: Kristian Djurhuus © Scanpix)

En mand på 22 år er afgået ved døden efter en skudepisode ved Mjølnerparken på Nørrebro i København, skriver politiet på Twitter.

Der er tale om en ung mand med tilknytning til en af de bandegrupperinger, der i øjeblikket er involveret i konflikten i København.

- Afdøde er kendt af politiet og tidligere truffet i selskab med den lokale bandegruppering, skriver Københavns Politi på Twitter. Det er ikke oplyst, hvilken bandegruppe som afdøde har tilknytning til.

En 19-årig er samtidig ramt af strejfskud, men det er ikke i en grad, så det kræver behandling, oplyser politiet.

Ifølge Ritzau lyder de første meldinger på, at gerningsmændene var to personer, der kom kørende på en knallert eller scooter. Efter skyderiet flygtede de mod Tagensvej.

Også i går aftes var Nørrebro ramme om et bandeskyderi. Det skete i Griffenfeldsgade ved Folkets Park på Nørrebro, hvor en 25-årig mand med banderelationer blev ramt. Banden Loyal To Familia holder til i området, men det er ikke oplyst om det er denne gruppe, som den ramte har tilknytning til.