23-årig får 16 års fængsel for dobbeltdrab

23-årig mand fra Silkeborg er blevet idømt 16 års fængsel for drabet på to mænd i 30'erne på et diskotek. Den dømte blev så sur over, at de to mænd havde snakket med hans kæreste, at han hentede sit haglgevær og skød dem i hovedet.

Den 23-årige Danni Dahlsen er blevet tirsdag idømt 16 årsfængsel for drabene på en 33-årig familiefar og hans 30-årigekammerat på et diskotek i Silkeborg.

Dommen faldt ved et nævningeting ved Vestre Landsret i Viborg,hvor flertallet af nævningene mente, at den dømte unges alder ogpersonlige forhold talte for 16 års fængsel. Det betyder, at hanskal afsone mindst 12 år.

Dahlsen havde 29. august sidste år været i byen med sin kæreste.Mens han var på toilettet, faldt hun i snak med den 33-årigeglarmester John Thorsen Bundgaard, Silkeborg, og hans 30-årigekammerat, Per Christian Christensen fra København.

Det blev den unge mand så sur over, at han gik hjem efter sitoversavede haglgevær, puttede fire patroner i lommen og gik på jagtefter de to mænd, der efter hans eget udsagn havde gjort ham tilgrin i hele Silkeborg.

Han fandt dem på diskotek Rock Inn, hvor han uden varsel skøddem begge bagfra på klods hold. De blev begge ramt i baghovedet ogvar dræbt på stedet. Kort efter blev Danni Dahlsen tilbageholdt afen dørmand.

Den 23-årige modtog landsrettens dom.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk